Uppdatering av magen

Jag skrev ju om Lucas mage flera gånger förra veckan och någon gång i början på denna veckan och nu kanske ni vill veta hur det har gått. Jo nu känns Lucas mage ok igen. Vi ger honom någon fruktpuré med katrinplommon, plommon eller päron varje dag så att magen får lite hjälp på traven och nu bajsar han cirka varannan eller var tredje dag. Han blir fortfarande jätteledsen ibland på natten och natten till lördagen var vi tvungna att ge honom alvedon för han var helt otröstlig. Jag vet inte riktigt vad det det beror på men jag tror inte det är magen. Jag gissar på tänder… Jag har aldrig upplevt att Lucas har haft ont i magen, hans mage har aldrig känts svullen och gasig och ha har aldrig spänt sig eller kurat ihop sig som man kan göra när man har ont i magen. När han blir så där otröstlig så brukar han bli helt avslappnad i hela kroppen och bara skrika rätt ut. Min mamma var här fredagsnatten när Lucas blev sådär ledsen och hon tyckte inte heller att det kändes som en bebis med magont. Dessutom hade Lucas bajsat den kvällen så allt borde ju vara ok med honom. Den enda förklaringen jag har är tänder eller typ mardröm.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Marie Alvas mamma

    Skönt att Lucas är bättre i magen. Jag har en fråga till dej. Du skrev att Lucas har fått tänder. Jag undrar vad ni har för rutiner på tandborstning? Och började ni borsta tänderna/tanden så fort ni såg den/dom? Kram

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här