Okategoriserade

Tävla om Stokkes bärsele MyCarrier Cool!

Jag har fått äran att tävla ut ett superduperfint pris till er läsare! Det är en sak som jag anser vara nästintill ovärderlig när man har en liten bebis som vill bli buren hela tiden! Det är nämligen en bärsele! Det är Stokkes senaste bärsele MyCarrier Cool som ni just nu kan vinna på min blogg 🙂

Så här skriver Stokke om sin nya bärsele:
Efter den stora succén med Stokke® MyCarrierTM; vår unika 3-i-1 bärsele designad för att hålla dig och ditt barn behagligt nära varandra, kommer här en ny variant till bärselefamiljen: Stokke® MyCarrier Cool – den nya andningsbara 3-i-1 bärselen.

Med MyCarrier Cool kan man bära sitt barn framåtvänd, utåtvänd och på ryggen från ett års ålder. Bärselen kom i februari i färgen cream, men i maj kommer den även i svart. Bärselen är gjord utan några farliga tillsatta ämnen. Bärselen har ett värde på hela 1499 kr!

20140320-170449.jpg

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna:
* Ungefär hur länge kan du bära ditt barn i en Stokke bärsele?
* Varför skulle just du vilja vinna en Stokke bärsele?

Tävlingen avslutas den 3:e april klockan 20.00!

Lycka till!

45 Comments

 • Sarah

  Hej! Åh vad jag vill vinna en bärsele.
  Man kan användfa den ända upp till tre års ålder.
  Jag skulle vilja vinna för att selen skulle hjälpa så då min lilla fis och jag måste vara snabba och hinna ikapp min 2 1/2 åring när han ger sig ut på äventyr!

 • Petra

  Hej!

  Vilken superbra tävling.
  Upp till tre års ålder är svaret!

  Vårt lilla troll & jag skulle älska den här,
  händerna blir så låsta när jag bara bär & bär,
  här skulle både mamma och trollet känna sig fria,
  och Stokke är drömmen som vännerna gett betyget en tia,
  sprattlande ben och närvaro till max,
  även när det för nästa troll blir dags,
  Stokkes bärsele skulle verkligen vara toppen,
  både för den lilla och den stora kroppen!

 • Erica

  Hej!
  Kanontävlig Emma! Tack för den och tack för din blogg.
  Svaret på fråga ett är upp till tre års ålder.
  En ny bärsele hade varit fantastiskt för oss då jag nu är gravid med nummer två och ettan bara är 14 månader. Tätt mellan dom med andra ord. 😉 Bärselen vi har idag får jag ont i ryggen av så det hade varit guld med en ny som kan avlasta vår intensiva vardag. Håller alla tummarna hårt hårt för ett glatt besked nu 🙂
  Kramar

 • Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Svaret är: Upp till 3 år!

  Jennifer är väldigt mammig och vill vara nära jämt, och visst är det mysigt! MEN hemmet och Robin blir lidande när jag inte hinner/kan göra något annat än att bära på henne. Eftersom hon snart blir 1 år så skulle den här vara toppen och jag vet att den skulle bli otroligt välanvänd! Så både jag och Jennifer hoppas på en enorm tur i den här fina tävlingen. Jag hoppas för att kunna göra lite nytta här hemma samtidigt som Jennifer får sin dos av närhet och mys och Jennifer hoppas för att vi vinner så hon får mysa så mycket hon vill, även när vi ska ut och hämta Robin från föris eller när vi ska ut på äventyr i sommar 🙂

  KRAM

 • Roza

  Hej Emma!

  Bärselen kan användas upp till barnet är 3 år!

  Vi skulle gärna vilja vinna bärselen eftersom vår snart 8 månaders flicka de senaste veckorna gärna vill bli buren en hel del och inte lämnad ensam! Vi har tidigare fått låna en bärsele av en vän men lämnade tillbaka den eftersom vi inte hade någon användning av den… då. Så nu sitter hon (min snart 9 kg tunga älskling) ofta på min höft i ena armen medan jag går runt. Vi ska dessutom snart iväg på vår första utlandsresa och en bärsele hade varit sååå perfekt att kunna ta med sig! Åh va kul det hade varit att vinna!!! Tack för en bra blogg!
  Mvh Roza

 • Linda R

  Hallå!

  Rätt svar är upp till 3 år.
  Min krabat på 3 månader älskar att bli ”fraktad” i bärsele. Tyvärr måste den bärselen vi lånat återlämnas snart, så nu hoppas vi på tur och att han kan fortsätta att bli runtburen. 🙂

 • Camilla W

  Är gärna med!
  1. Upp till tre års ålder.
  2. Min bästa vän fick bebis i januari. Tyvärr är hon och hennes kropp inte överens så hon hade verkligen behövt ett bra bärredskap.
  Vore sjukt kul att kunna överraska henne ♥

 • Maria

  Fin tävling!
  Upp till tre års ålder är svaret.

  Jag skulle vilja vinna denna selen åt mitt blivande gudbarn som för nuvarande ligger i min väns mage.
  Min vän har problem med sin kropp, reumatism, och jag vet att en bra bärselen skulle kunna förenkla hennes vardag mycket. Jag har själv en tanke om att det är bra för barnet att få vara nära sina föräldrar mycket och med en sele slipper man bära och får händerna över till annat. Bra för både bebis och föräldrarna. Vore en fin överraskning till dem!
  Min lillasyster spenderade sina första månader i en bärsele för att må bra. Hon hade kolik så mamma bar på henne mest hela tiden. Och ifall det blir så för min vän kan selen då vara ett bra hjälpmedel i vardagen. Jag vill så gärna att både hon, bebis och blivande pappan ska ha det så bra man bara kan.

 • Annika

  Hej!

  Upp till 3 års ålder kan man använda bärselen.
  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna bärselen då vi väntar vårt första barn i juni, o jag tycker verkligen bärselar verkar så himla smidigt både för föräldrar o bebisen! + att Stokke selen är ju skitsnygg!! Hoppas verkligen jag vinner!!!! Hade fint!

 • Ingela

  Man kan andvända Stokkes bärsele MyCarrier Cool ända tills barnet är ca 3år alt Max 15kg 🙂

  Min syster har precis fått en super söt liten flicka som vill vara tätt intill sin mamma.
  Min syster har även en 7årig tjej som gärna vill ha hjälp och uppmärksamhet av mamma sin, och då skulle hon behöva lite bärhjälp så hon har båda händer fria.
  Jag skulle vilja vinna denna så hon får den hjälp hon behöver, och så skulle jag sen kunna ärva denna när det är min tur att få nummer två

 • Emilia

  Upp till 3 år.
  Min lilla Nicke nyfiken är bara 3 månader men vill verkligen vara med o se vad som händer överallt. Med anledning av detta är han inte tokförtjust i att åka vagn så en bärsele hade nog varit toppen under våra många o långa promenixer.

  Håller tummarna!

 • Tina

  Man kan använda selen upp till 3 års ålder.

  Väntar älskling nummer två inom ett par veckor, så för att kunna hänga med i storebrors tempo så vore det underbart med en så bra och flexibel sele till lillebror!

  Tack för trevlig blogg och ha det gott i Brasilien!

 • Nicole -Ung tvillingmamma och nyblivna husägare

  I bärselet Stokke® MyCarrier™ Cool kan du bära ditt barn tills att barnen nått en vikt på 15 Kilo!

  Ett ergonomiskt bärsele för både barnet och föräldern skulle göra susen här hemma. Att få tid med bara ett barn är väldigt viktigt framför allt när man har tvillingar, som oftast gör allting tillsammans.
  Ett bärsele skulle hjälpa oss här hemma. Att på ett enkelt och smidigt sätt kunna ta med bara ett barn ut för en stund själva. Att för en gång skull få all uppmärksamhet själv. Därför vill jag så himla gärna vinna detta bärsele Leende ansikte med leende ögon

  En egen stund med fokus på en prins eller prinsessa. Egentid med mamma eller pappa!
  Många kramar Nicole M familj!

 • Jessica Olofsson

  Från 3,5 kg till 15 kg

  En bärsele är ju den bästa hjälpen man kan ha. Barnet är nära men du kan förflytta dig hela tiden. Älskar tanken på att kunna dammsuga med hjärtat med mig. Ibland är det så klumpigt att ha vagn med sig och då är ju bärselen perfekt.

 • ronja

  Upp till 3 år eller ca 15 kg. Våren är på väg och storebror älskar att gå i skogen men där kommer vi inte fram med lillebrors klumpiga vagn. En bärsele vore perfekt så vi kan knata ut i skogen bland vitsipporna och mysa!

 • Terese

  Den kan användas till 15 kg.

  Jag har en liten dotter och vet att en bärsele är ovärdelig vid många tillfällen. Nu till sommaren ska jag bli moster för första gången och skulle därför vilja vinna den här fina bärselen till min lillasyster 🙂 Det skulle vara så kul att få skämma bort henne och min kommande systerdotter med en så fin gåva.

  Håller tummarna!

 • Emma S

  1. Upp till Tre år.
  2. Sonen älskar att se sig omkring och vill inte missa nått. Vi har testat att han han buren i bärsjal men han blir så frustrerad då han inte kan se sig omkring så vi har helt fått slopa den. Att bära omkring honom på armen börjar bli ohållbart då han är en relativt stor kille och min rygg blir så snedbalastad. Vi har precis flyttat så är så himla mycket att göra och vore helt underbart att kunna bära med han på magen så jag kan få lite ”måsten” bortgjorda. Och sen att använda i vardagen framöver också såklart 🙂

 • Annika

  Upp till ca 3 år eller max 15 kg kan man använda selen!

  Jag skulle såååå gärna vilja vinna selen då den ser så himla mysig och smidig att använda! Väntar så tills vår bebis tittar ut i juni o längtar efter o ha bebisen nära en hela tiden o även när man är ute o far!

 • Ida

  Hej och vilken super tävling Emma!

  Selen kan användas upp till ca 3 års ålder eller max 15 kg.

  Det vore helt fantastiskt om vi kunde vinna bärselen till vår lilla kille som är beräknad om några månader. Idag har vi en tjej på ett år, som kommer vara nästan 15 månader när lillebror kommer. Då jag kommer vara hemma med båda två har vi insett här hemma att vi kommer behöva köpa en bärsele för att underlätta vardagen med två små. Därför vore det jätte roligt om vi fick vinna en!

  Tack för en jätte bra och ärlig blogg!

 • Tuvas mamma

  Bärselen kan man använda upp till 3 års ålder.
  Jag har precis fått veta att jag väntar mitt/vårt andra barn. Det skulle vara perfekt med en bärsele då jag misstänker att jag och lillen kommer få hålla oss aktiva då storasyster älskar att vara ute och i rörelse.

 • Nathalie

  Bärselen kan användas upp till 3 års ålder vilket jag tycker är supersmart! 🙂 Jag hoppas på tur då lillasyster troligen tittar ut nästa vecka och med dottern behövde vi aldrig invistera i en bra bärsele (vi ärvde en gammal skruttig) då hon aldrig hade det närhetsbehovet men jag känner att nu kommer jag troligen behöva en bra bärsele då jag måste hålla koll på en vild 19 månaders också. Dessutom skulle den vara super bra att ha när vi skall iväg till borås djurpark te.x. i sommar och vår stora inte vill sitta i vagnen längre. Skulle underlätta så himla mycket för mig men även oss som familj!

  Kram! 🙂

 • Sarah

  Bärselen kan användas upp till 3 års ålder. Vill gärna vinna en till vår lilla familj för hade gynnat oss alla:) Vi har 2 hundar som älskar att vara i skogen, men sen vår prins kom till världen har det inte blivit många skogspromenader då det är svårt att ta sig fram överallt med vagnen.. Nu när våren&sommaren är på ingång vill vi gärna ut på långpromenader i skogen och vad hade varit bättre då en en Stokke bärsele som både är ergonomisk&andas (många +++), då kan hela familjen få njuta av att vara i skogen tillsammans:) Vi håller tummar&klor!

 • Tania

  1. Upp till 3 år eller 15 kg
  2. En Stokke bärsele vore toppen när lillebror snart tittar ut och det blir dags att lämna och hämta storebror på förskolan. Och att kunna hänga med storebror på äventyr där vagnen inte kommer fram.

  Tack för en jättebra blogg!

 • Katarina

  Hej,

  Man kan använda selen tills barnet är ungefär 3 år eller väger 15 kg.

  Jag skulle använda bärselen för att hela familjen ska kunna vara med när vi gör i ordning vår tomt inför sommarens sol!

 • Olivia

  Denna vore perfekt nu när Lillen har kommit in i en riktig mamma&pappaperiod och gärna vill vara nära <3 Den skulle även vara toppen när han blir storebror och vill sitta i vagn då lillasyskonet kan sitta i selen. Vi håller tummarna! 🙂

 • Kajleene

  Hej!

  Bärselen MyCarrier Cool kan användas fram till att barnet är tre år. Beror såklart också på hur mycket man själv orkar bära.

  Jag skulle vilja vinna denna bärselen till min kära vännina som nyligen fått en fantastisk flicka. Det är hennes första barn och hon är väldigt beroende av närhet. Jag tror att en MyCarrier Cool skulle underlätta min väninnas vardag mycket. Vad mer kan man önska åt sina vänner.

  Kramar kajleene

 • Linda

  Hej! Den kan användas upp till tre år.

  Vill gärna vinna denna sele som verkar så bra. Min bebis är nu 8 mån o när han var ca 1 mån fick jag problem med handleden eftersom att han vill bli buren hela tiden. Det har bara blivit värre o värre o nu har jag sjukt ont, jättejobbigt är det. Har babybjörn selen men kan inte använda den eftersom jag får ont i ryggen av den. Ska till läkaren idag men vet att han kommer o säga att jag måste sluta bära min son men hur ska jag kunna göra det. Därför vore denna sele jättebra:)

  Kram från Linda

 • Noemi

  1. Selen kan användas upp till 3års ålder.

  2. Med en 3åring och en liten på väg skulle selen vara till stor hjälp för mig då maken inte kan bistå med så mkt hjälp pga handikapp.
  Stokkes sele verkar vara väldigt bra men tyvärr lite för dyr för våran begränsade ekonomi.

  Jag skulle vara otroligt tacksam om jag vinner tävlingen!
  Kram!

 • Mia

  Upp till 3 år eller ca 15 kg!
  Jag skulle gärna vilja vinna den för min son är 6 mån och väger 10 kg, han är jättetung att bära på, hade varit bra med lite avlastning och ekonomin är minst sagt ansträngd nu när man är mammaledig!

 • Sandra

  Upp till 3års ålder eller ca 15kg kan man använda den!
  Jag skulle verkligen vilja vinna detta underbara bärsele från ett fantastiskt märke som jag även köper annat ifrån 🙂 skulle vara en underbar hjälp i vardagen då sambon jobbar låååånga dagar och hemlotten faller på mig. Livet som ”bondfru” . Vore fantastiskt att kunna göra barnet delaktig även vid städ och disk tiden 🙂

 • Elenore

  Bärselen kan användas upp till ca 3 års ålder.

  Skulle himla gärna vilja vinna denna till oss och vår bebis i magen. Hade varit toppen vid olika aktiviteter och situationer där vagn inte lämpar sig. Till exempel livet i vår lägenhet hade underlättats med en bärsele när vi ska till tvättstugan och måste ha barnet med. Och även som bra avlastning för rygg om bebisen har stort behov av att bli buren och vara nära. Denna bärsele ger intrycket av att vara gedigen och av bra kvalitet. Något familjen kan växa i tillsammans i takt med barnets ålder och förhoppningsvis håller den fortfarande samma kvalitet när det är dags för syskon att ta över platsen i bärselen 🙂

 • Madeleine

  1. Bärselen kan användas till upp till 3 år alternativt max 15 kg!

  2. Jag har en tjej på 6 månader som jag fram till nu har kunnat bära runt på, men nu blir jag allt mer begränsad pga min höftsjukdom som märks av allt mer i takt med att tösen växer! Skulle verkligen behöva denna för att avlasta mina leder!
  Hoppas på vinst <3

 • Kristina K

  Oj, vilken härlig tävling! Upp till tre års ålder är svaret eller cirka 15 kilo!

  Vinkvällar och långa nätter är puts väck,
  för stickan visade plötsligt TVÅ streck?!
  Hjärtat slog fortare och pulsen steg,
  herregud – jag har ju inte ens ett ”kneg”.

  Men när chocken lagt sig kom glädjen – förstås,
  båda är studenter men det löser sig för oss.
  Sex månader senare och nu sitter jag här,
  med en bebis i magen – så älskad och kär.

  Listorna på allt som ska köpas är långa,
  och utgifterna – de är alldeles för många…
  Så för blivande föräldrar med CSN-ekonomi,
  vore Stokkes nya bärsele ”pricken över i”.

 • Linda

  1. Upp till 3 år eller ca 15kg.
  2. Har en dotter på 4 mån som bara vill bli buren dygnet runt nästan. Har köpt 3st bärselar i andra märken, men min rygg klarar inte av dom. Så det hade varit trevligt att vinna en i ett annat märke och hoppas på att detta är DEN ultimata selen.

  //Linda

 • Linda

  Glömde även skriva att jag har en handleds op framför mig på båda sidorna eftersom jag har fått skivblads inflammation efter graviditeten. Så då kan jag inte gå omkring och bära henne utan hjälp.

 • Karolina

  Den funkar till 3 år eller max 15 kg.

  Har en son på 8 månader som är en stor och tung liten kille. Ofta är han bara nöjd om han får bli buren, speciellt på em när jag ska försöka laga middag. Har fått låna en bärsele från en kompis men jag får jätteont i ryggen efter bara en liten stund med den. När vi är ute och går händer det också att han plötsligt inte vill sitta i vagnen längre utan bli buren. Då är det inte helt enkelt att bära honom på ena armen och köra vagnen med andra. Vi tycker även mycket om att vara ute i naturen och då är bärsele perfekt. En Stokke vore toppen eftersom det går att bära på flera sätt och funkar från nyfödd till barnet blivit större. Så om vi har lyckan att få en lillebror/lillasyster sen blir den väl använd då också 🙂

  Förutom att det är praktiskt med bärsele så är det ju så fantastiskt mysigt att få vara så nära sitt barn!

 • Malin Nätynki

  1. 3 år.

  2. Jag skulle vilja vinna stokkes bärsele då den hade passat vår familj perfekt. Vi har en 4 veckors son som helst vill ligga nära och jämt bli buren:) vi bor på tredje våning och jag har även en hund som måste ut flera gånger per dag så ist för att behöva släpa fram vagnen ur förrådet vore det smidigt att bara sätta ner lillkillen i en sele. 🙂 det underlättar ju även enormt mkt när man går i skogen som vi ofta gör. Finns många små stigar som en vagn inte klarar 🙂

 • MariaM

  Jag är gärna med! Svaret är uop till 3 år eller c 15 kg.

  Jag skulle verkligen ha nytta av denna då min lilla ettåring inte alls har någon lust att varken gå själv eller sitta i vagn när vi är ute och går. Nej, mammas eller pappas famn ska det vara! Sliter så mycket på både rygg och handleder och jag har just fått diagnosen psoriasis artrit, en ledsjuk, som gör att jag har ont i många leder. Denna skulle vara perfekt att ha till hjälp när vi ska ut. Dessutom är det ju skönt att slippa vagnen, så vi kan ge oss ut i terrängen. Roligare för både oss och våra hundarna som älskar långpromenader! 🙂

  Att den dessutom är ekologisk är verkligen ett stort plus!!!

  Mvh Maria

 • Cissi

  Man kan använda den enda tills barnet är 3 år, eller tills barnet väger 15 kg

  Denna sele skulle verkligen underlätta min (snart) nya tillvaro som 3 barns mamma! Roa 4 åringen och 1 åringen kommer bli så mycket lättare när lilla bebisen kan hänga med och händerna ändå vara fria. Att även 1 åringen kan bäras i selen är givetvis ett stort plus då hon är i ”värsta våga vägra vagn”-fasen och gärna går själv eller vill bli buren! Att selen är ekologisk är givetvis även det ett plus, bara det bästa/renaste gott nog 😉

 • Caroline, ung tvåbarnsmamma!

  Åh trodde jag redan var med men min kommentar verkar inte ha kommit fram!

  Svar: Upp till 3års ålder.

  Skulle verkligen vilja vinna denna till min stora tjej, hon vill gärna ligga i famnen eller bli buren precis som Elias när han var liten. Med Elias gick det bra ändå, men nu ska jag även kunna finnas till för ett till barn som är inne i en period där det händer mycket i hans liv och han kräver lite extra. Med denna skulle jag kunna finnas till för dom båda lite mer och förhoppningsvis även hinna med att ta hand om hushållet! 🙂

 • Ayse

  Hej emma!! Upp till treår! En ny skulle vara fantastisk då vi ska resa utomlands. Dottern ogillar att åka vagn så detta är ju ett perfekt alternativ!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.