Tankar nån helt annanstans…

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Jag kom hem från träningen för en liten stund sen och nu är jag mitt uppe i bakning av fredagsfikat 🙂 Det blir min signaturkaka fast med 50 gram extra smör för jag läste fel på receptet… 😛 Men lite extra smör har väl ingen dött av?! Den såg lite väl glansig ut när jag hällde upp den i formen, men jag hoppas att den smakar och blev ungefär samma ändå. Jag får skylla på att jag har något helt annat i huvudet just nu 🙂 Mina tankar är verkligen uppe i det blå och det känns som inget kan ta ner mig på jorden just nu!

Min outfit på en av kvällarna i Stockholm 🙂 Klänningen är ett riktigt fynd, endast 159 kr! Ni hittar den HÄR!

Jag känner mig sprudlande glad, full av energi och till och med piggare just nu! Denna veckan har jag till och med kommit tidigare till jobbet än vad jag brukar göra. Jag flyger upp ur sängen varje morgon, dansar mig ner till badrummet i källarn och sjunger och sminkar mig på samma gång. Barnen tycker jag är jätterolig och skrattar så fort dom ser mig. Jag kan nämligen inte sjunga, jag kan oftast inte ens texten i låtarna! Rejäl skämskudde på den! Haha! Men jag bjuder på det 🙂

Nu ska jag återgå till bakningen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här