Varför är jag tyst?

Jag tror jag försökt formulera ett inlägg här ungefär 100 gånger nu, men det går inte. Jag kommer inte på vad jag ska skriva för jag har en annan sak i huvudet hela tiden. En sak som jag har bestämt mig för att hålla hemlig ett tag men nu börjar jag fundera på om jag klarar av det?! Det känns ju som jag ska spricka!! Ja, vi får se… jag börjar väl skriva detta inlägget så får vi se om jag kan hålla mig eller inte. Jag har inte bestämt mig än. Nej, helt ärligt så vet jag faktiskt inte vad det här inlägget kommer innehålla. När jag bloggar så skriver jag ganska ofta som jag pratar. Jag börjar i en ände och sen slutar det kanske med något som jag inte tänkt säga från början men det blev så ändå 🙂

Just nu är jag såå himla glad! Livet levererar VERKLIGEN och jag känner mig upprymd av härliga känslor 🙂 Det känns som att pusselbitar håller på att falla på plats och jag blir mer och mer övertygad om att jag hade rätt om att 2019 verkligen är mitt år 🙂 Den senaste veckan har varit helt amazing, jag saknar ord!

Just nu är jag på toppen och jag njuter av att känna som jag gör. Jag vet att det kan komma en dal sen, men jag kommer aldrig ångra att jag varit glad så det är lika bra att passa på att njuta 🙂 Jag har länge tänkt att mitt liv är ovanligt eller konstigt eftersom jag antingen är på toppen eller i botten. Det tror jag att ni läsare har märkt, jag är antingen skitglad eller skitledsen. Jag är sällan mittemellan 😛 Mitt liv har aldrig varit som en rak linje, det är antingen en topp eller en dal. Jag nämnde detta när jag var i Stockholm och då sa en av tjejerna där “Men Emma, om livet är en rak linje, då är du död!” Jag skrattade för jag tyckte det lät knäppt, men då tog hon fram den här videon här nedanför och vips började jag se helt annorlunda på mitt liv.

Det är inte därför som jag är så sprudlande glad just nu att jag inte ens kan blogga ordentligt, men videon fick mig ändå att våga njuta ännu mer av topparna. Dessutom kändes det skönt att känna sig normal, alla har såna här liv, inte bara jag 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. Emma

    Skönt att höra att du är tyst för att du har det bra! Började nästan bli orolig, trots att vi inte känner varandra😘😄

    Svara
  2. Johanna

    Det är kanske ytligt av mig att kommentera detta men.. Det sprudlar om dig! Ända sen du blev själv och började må bättte så ser man det på dig, Heja dig Emma 💓

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här