Okategoriserade

Tandsebisse nummer 2

Nu sitter vi här och kattugglan igen! Lucas har precis lugnat ner sig efter ett raseriutbrott! Oja, han var riktigt förbannad! Bet mig i bröstvårtan och sen när han inte fick pilla på ipaden då slängde han sig över mig och högg med sin vassa tand på min arm! Och han stod också och bet på en leksak på gåstolen förut, men den var hård och då blev han arg för det.

Under raseriutbrottet kom jag på att hi har ju glömt att borsta tänderna! Jag tog med honom ut i badrummet och då får jag syn på tandsebisse nummer 2 som just brutit igenom tandköttet!!!!! Inte undra på att han vill bitas då!!!!! Jobbigt med tänderna tycker jag, jag är typ rädd nu när jag ammar….!!!

20131114-233910.jpg

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.