Okategoriserade

Ny overall storlek 92

Jag köpte tillslut en ny overall till Lucas i alla fall. Jag kände att Polarn o. pyret-jackan började bli liten och därför passade jag på nu innan allt tog slut 🙂

Det blev en vinteroverall från Lindex. Jag anser i alla fall att det är DN vinteroverall 🙂 Den är fodrad och väldigt tjock inuti om det blir för kallt med bara den så kan han ha Reima-fleeceoverallen under. Till denna vintern hade det med all säkerhet räckt med storlek 86 men jag köpte storlek 92 för att om den som jag har köpt till nästa vinter är för stor (storlek 98) så har han ju ändå en overall som passar 😀

IMG_2963-2.JPG

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.