Okategoriserade

Från oreda till reda

Idag känns som en riktigt bra dag 🙂 Jag vaknar verkligen upp på rätt sida när jag vaknar upp i ett städat hem 🙂 Denna veckan har verkligen varit katastrof! Lucas har ju inte mått så bra och jag har knappt sovit något överhuvudtaget och dessutom har hela lägenheten sett ut som ett bombnedslag! Jag blir stressad av sånt! För mig är inte damm, oputsade bord eller smutsigt badrum det jobbiga. För mig är det jobbiga när det är oreda. Jag behöver kontroll. Jag hatar när det ligger kläder över allt och allra värst är när Jair samlar ihop alla rena kläder som har hängt på tork och lägger dom i en hög på sängen tillsammans med HALVSMUTSIGA kläder!! PANIK!! Och precis så har det varit denna veckan, plus att hela matbordet har varit full av olika ”viktiga” och oviktiga papper. Jag är väldigt nogrann och sorterar och sätter in i pärmar, men denna veckan har det varit kaos!

Igårkväll så tog Jair och jag ett par timmar och städade. Vi har ganska bra uppdelning mellan oss, Jair gör det han är bra på och jag gör det jag är bra på. Jair tog hand om disken, soporna och Lucas leksaker och jag tvättade och tog hand om alla kläder och viktiga papper. Dammsugning hör normalt till en av Jairs sysslor, men idag kommer en städare från Helpling och som tar hand om dammet och torkar rent överallt. 1 gång i månaden för det är perfekt tycker vi.

Just nu har jag lite egentid, 1,5 timme med min blogg och Jair och Lucas är ute och åker pulka. När städaren kommer så går jag och Lucas på minisim och Jair får lite egentid medan städaren är här (3 timmar). Imorgon ska vi på återsim i Angered så då åker vi tillsammans 🙂

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.