Okategoriserade

Mormor på besök

Idag har Lucas mormor varit här på besök 🙂 Det var jättekul att få träffa min mamma och hon tyckte det var jättekul att träffa Lucas 😀

Det var bra att mamma kom så jag fick vara men nån annan vuxen för Jair jobbade hela dagen idag också och igår var han knappt hemma nåt. Först jobba han och sen kom han hem en kort stund innan han gick och träna. Sen direkt när han kom hem gick han och la sig! Snacka om att jag var grymt besviken över att det inte blev nåt fredagsmys!! Jag hade ju väntat på honom hela dagen!!! Istället fick jag sitta själv på soffan och försöka söva en kinkig bebis innan vi kunde gå och lägga oss…

Idag när mamma var här blev det iaf en promenad och så lagade vi färsk fisk med spenatsås! En av mina absoluta favoriträtter just nu! Och så nyttigt med massa järn i! Undra om Lucas kommer gilla det också? För jag tänker mixa ner det till barnmat sen när han blir äldre, fast med lite mindre salt och sånt då förstås 🙂

20130629-231108.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.