Okategoriserade

Ny blogg – Thaimorsan

En av mina mammavänner som jag har umgåtts mycket med det senaste året har precis startat en blogg. Dom ska till Thailand den 30 december och vara där i 3 månader, så hon kommer att blogga därifrån.

Ni hittar hennes blogg här:Thaimorsan!

20131215-142857.jpg

Jag tycker det ska bli superkul att följa dom! Dels för att hon är min vän såklart, men också för att vi gör typ samma grej. Deras dotter är en vecka äldre än Lucas och dom ska resa runt i Thailand. Vi kommer resa runt lite i Brasilien. Under dom senaste månaderna har hon och jag köpt typ samma grejer inför resan. Vi köpte en Babyzen Yoyo, dom köpte också en. Dom köpte en Deryan resesäng/uv-tält och då köpte vi också en! Vi har fått många tips av varandra! Jag har redan lagt till henne på min bloglovin!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.