Okategoriserade

Svar på frågor

På vilket gym tränar du? Du verkar gilla bodypump? Vad tycker du om det passet? Jag ska börja köra det när jag kommer igång med träningen igen efter sjukdom.
Svar:
Jag tränar på Nordic Wellness. Jag älskar bodypump! Jag tycker passen är proffsigt koordinerade och det är bra musik. Jag gillar att en låt fokuserar på en museklgrupp så då kan man ge allt på den muskelgruppen. Efter varje låt har man betat av en del av kroppen, när jag tänker så tycker jag att tiden går fortare. Hatar långsamma pass som t.ex. en del spinning-pass där allt känns som en evighet och det enda jag kan fokusera på är klockan.

Vad är Freeport?
Freeport är ett outlet-shoppingcenter där det finns massor av märkesbutiker så som Nike, Addidas, Odd Molly, Polarn o. Pyret, MQ och massor av andra butiker. Det är jättebra priser där! Det ligger i Kungsbacka utanför Göteborg.

Samsover ni fortfarande eller hur gör ni om nätterna?
Svar:
Ja, Lucas sover med oss fortfarande. Jag brukar lägga honom i egen säng när han har somnat i min famn, men när han vaknar på natten så tar jag upp honom till vår säng och så brukar han få vara kvar där. Vi har bestämt att vi ska vänja av det när vi är i Brasilien. Då ska vi även vänja bort snuttandet på mig som får agera levande napp om nätterna. Jair ska ta den fajten för om jag gör det så kommer Lucas antagligen bara känna lukten av mjölk och bli ännu mera jobbig. Ska bli så skönt att få pappa Jair hemma på heltid tillsammans med mig i 7 månader! Lyx!!!

Finns den turkosa bara i 2012:s modell och i så fall vart kan man köpa den från 2012, finns den kvar ute i butikerna eller måste man köpa begagnat för att få tag på en tolva??
Svar:
Hmm… ja, det kan nog bli svårt… Nu kommer väl 2014 års modell snart.. Kanske dom har nån färg som ni tycker passar? Annars tror jag nog att ni måste leta begagnat tyvärr…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.