Okategoriserade

Svar på fråga Easyhug

Jag fick en fråga från en läsare om Easyhug igår som jag tänkte svara på.

Här kommer frågan:
Min son är 14 mån nu men ganska lång och tung (86 cm & 12,5 kg) men är en gosig liten kille som gärna vill bli buren om han inte får springa själv. Funderar på en Easyhug bärsjal som du tipsat om tidigare. Är dock lite osäker på om han är för gammal. Vad tror du som har en och varit nöjd med den innan? Använder ni er fortfarande eller har Lucas vuxit ur den? Tacksam för svar, skulle kanske mailat men hittade inte adressen

Svar: Jag är fortfarande väldigt nöjd med vår Easyhug och tycker fortfarande att den är en av dom bästa köpen. Man kan bära i Easyhug så länge man orkar och enligt deras hemsida brukar det vara upp till 2 år. Jag bär knappt Lucas i Easyhug längre, men jag tror att jag skulle kunna om jag ville, men det har bara inte blivit så. Han går ju mycket nu så behovet minskar ju då. Även om jag gillar Easyhug väldigt mycket så skulle jag nog inte välja att köpa en bärsjal till en 14 månaders, istället skulle jag vilja rekommendera att du köper en bärsele som du kan bära på rygg och höft istället (det kan du med ErgoBaby). Det blir tungt att gå med all vikt fram på magen och ju mer avlastning desto bättre. Köp inte en bärsele som bara lastar på axlarna, köp en med ett brett bälte som fördelar vikt till höften. Det är dom där bärselarna som bara lastar på axlarna som ger ryggproblem!!

PS. Min mailadress är Pa.smallen@hotmail.se 🙂

20140801-004521-2721925.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.