Okategoriserade

Svängbara hjul eller ej? – så här tycker ni!

Tack för alla kommentarer gällande barnvagnarna! Ni har verkligen hjälpt mig mycket! Jag fick många kommentarer både för och emot svängbara hjul och varannan kommentar kände jag ungefr så här ”ja, men jag ska ABSOLUT ha en vagn med svängbara hjul” och inför varannan kommentar jag fick från er så kände jag ”nej, jag kanske skulle strunta i det där med svängbara hjul”. Jag har använt era kommentarer för att göra en sammanställning på vad ni säger om svängbara hjul och några tips från er:

Positivt med svängbara hjul:
  • ”Svängbara hjul är det bästa, mer lättkörd” – säger Alexandra
  • ”Mycket bekvämare att köra med svängbara hjul” – säger Malin
  • ”Vi hade en äldre modell av Teutonia med svängbara hjul, liten och smidig i stan” – säger sussi
  • ”Skulle aldrig kunna ha en vagn utan svängbara hjul nu när jag haft denna” – säger Kiina om deras Emmaljunga Nitro City

 

Negativt med svängbara hjul:
  • ”Men har inte hört nåt positiva om deras Nitro, utan bara att den är skit kass i snö” – säger Jen78 om Emmaljungas Nitro
  • ”Tror aldrig jag har svurit så mycket när vagnen fastnade hela tiden” – säger sussi om att köra deras Teutonia med svängbara hjul en tuff vinter
  • ”Har haft cresent easy med svängbara framhjul ej luftfyllda inte så bra om man går på skogspromenader på grusväg mer om man bor i city” – säger Alexandra

 

Tips från er!
  • ”Om vagnen har lufthjul är det ett stort plus, så slipper det bli så skumpigt på grusvägar” – säger Alexandra
  • ”Skulle jag köpa en vagn nu så skulle jag vilja ha en som passar både i stan och på landet med rörliga/låsbara lufthjul fram. Nya Brio Smile kommer ha rörliga lufthjul ” – säger ourlivelylife
  • ”Satsa på lufthjul iallafall, mycket bättre stötdämpning” – säger Tessan

Så det som jag nu har bestämt mig för är att försöka satsa på en vagn med svängbara luftfyllda hjul. Vår bebis kommer ju i mars och i december åker vi till Brasilien och stannar där till sommaren kommer. Så första året spelar det ju inte så stor roll för oss om det blir en hård vinter… Men om det ändå skulle bli det så har vi ju barnvagnen som vi fick av min pappa och hans fru och den har fasta hjul.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.