Sura uppstötningar

Varning för äckel!

Minst sagt jobbig natt! Igår gick jag o la mig ganska mätt. Eller ja iaf på apelsinjuice o saft. Jag hade varit så himla törstig. Nästan sådär som man kan bli om man har varit ute o druckit alkohol dagen innan. När man vet att man egentligen dricker för mkt vatten, juice eller cola så att man mår mer illa av baksmällan. Så jag gick o la mig full med juice o saft i magen. 1 timme senare vaknar jag sv en sur uppstötning som var så äcklig att jag först börja hosta så att jag nästan inte kunde andas samtidigt som jag för upp ur sängen till balkongdörren som är min närmaste flyktväg och får upp den precis innan jag börjar spy upp den skitäckliga apelsinjuicen!!! Fy!!!! Efteråt smakade det fortfarande skit i halsen o jag första borsta bort det med tandkräm men det blev bara värre!!! Plus att jag hade hostat mig hes så jag hade ont i halsen med! Jag ska ALDRIG mer dricka apelsinjuice!!!! Fy vad äckligt!!!!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Angélica

    Jag har gett upp apelsinjuicen sedan länge, knappt att jag kunde få i mig satsumasen tidigare i år. Brottas med halsbränna hela tiden och det är inget roligt minsann 🙂

    Svara
  2. Emma

    Ja fyyyy!! Känns som jag aldrig mer vill ha apelsinjuice igen!! Stackarn Angélica! Jag har ju bara känt så här en gång, hoppas verkligen inte att det blir så här vaarje natt när jag sover!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här