Okategoriserade

När du blev till

Idag för exakt 1 år sen så blev Lucas till i magen! Ja, han är ett midsommarbarn! Jag kände när Lucas blev till. Innan jag kände det själv så var jag väldigt skeptisk till om man verkligen kan känna sånt. Men så här skrev jag i bloggen på midsommardagen för 1 år sen:

”Igår ikväll när jag och J myste kände jag plötsligt hur det började hugga/dra/ila i höger äggstock (jag kände nåt liknande tidigare i veckan men inte alls lika starkt). På natten höll den här känslan i sig (det har den inte gjort tidigare) och jag fick till och med ganska ont under natten och vaknade till och med av det men sen somnade jag om igen.”


Ni kan läsa hela inlägget HÄR

Dagen efter skrev jag så här:

”Känslan från igår har hållt i sig hela dagen. Men nu känns det mer som att det drar i höger äggstock och ibland känns det som jag bara hade fått håll trots att jag inte har gjort mer än ligga på soffan idag…”

Dagen därpå tyckte jag att känslan av håll hade gått över molvärk. Så visst var det en bebis på G 🙂 Midsommardagen var den sista gången jag och Jair hade vuxenmys innan vi fick plus på stickan 🙂

Och sen kom den här sötungen!!!

20130622-184918.jpg

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.