Okategoriserade

Halvtäppt i näsan

Sen jag blev gravid så har jag varit lite mer täppt i näsan så jag måste andas genom munnen när jag ska sova och när jag är ute och promenerar. Men nu det sista har det blivit värre, fortfarande hanterbart, men lite jobbigt för jag får näsblod varje gång jag ska snyta ut busar som gör att näsan nästan är helt täppt!!! Nån annan som har fått täppt näsa?

11 Comments

 • Towe

  Vad skönt att höra att jag inte är ensam. Har varit täppt i näsan väldigt mkt och nu har det blivit värre. Kan inte heller andas genom näsan när jag ska sova. Jag trodde först det var en förkylning men eftersom det aldrig blir bättre så tror jag att det är graviditeten som spökar…

 • Sandra

  Jag har också blivit täppt i näsan i och med graviditeten. Men bara på nätterna. Jag fuskar dock och använder ett väldigt effektivt nässpray som vi köpte i Barcelona, som verkligen rensar upp 🙂
  Man får tydligen utvidgade blodkärl som gravid pga ökad blodmängd i kroppen, som kan göra att man har lättare för att få nästäppa och näsblod.

 • Sharand

  Samma här. Har haft det så hela tiden. Har även hört att jag snarkar ibland eftersom jag andas genom munnen.
  Och det här med näsblod är inte alls roligt. Hoppas det är inte farligt om man har det så ofta.

 • Linda

  Jag har varit täppt sen augusti tror jag. Det går att hantera men för en vecka sen var jag förkyld och fick problem med bihålorna och efter det så är det värre. Täppt, har ont i näsan och blöder ibland när jag snyter mig.

 • Emma

  Oj oj oj!! Verkar som jag verkligen inte är ensam!!! Jag visste faktiskt inte att detta var så vanligt! Men jag känner igen mig i allt ni skriver så ja… ett vanligt gravidsymptom med andra ord 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.