Superintensiva dagar!

De tre dagarna som har gått har varit extremt intensiva för mig. Jag gillar ju att ha högt tempo, men det har varit lite för mycket av det goda och blivit en stress istället och det känns i magen kan jag säga… I onsdags hade jag så mycket onda förvärkar att jag var tvungen att ligga med värmekudde på soffan och igår var magen hård och jobbig nästan hela dagen. Det är jobbigt när kroppen försöker sätta stopp när mitt huvud försöker ”bita ihop” för att få allt gjort. Jag längtar tills ikväll för då kommer allt det stressiga vara över och jag ska sätta mig på soffan med en jätteskål med fruktgodis för det är jag fasiken värd!

När bästa storasyster Isadora hjälper lillebror med skorna… <3

Det som har varit intensivt dom sista dagarna är att beslutet om Lucas kunde följa med på scoutlägret denna helgen kom inte förrän i tisdags. Dom har egentligen en regel att en vuxen måste följa med första gången, men jag är ju alldeles för gravid och förutom att jag behöver Victor så blev hans farmor jättedålig förra lördagen och blev inlagd på sjukhus. Stackars farmor och stackars Victor. Hans farmor är som en förälder för honom så han har det tufft 🙁 Det gör också att jag inte vill belasta honom, jag vill han ska ta varje chans han får att åka och besöka sin farmor.

Hur som helst så får Lucas följa med på lägret och han är superpeppad! Så i onsdags började jag packa grejerna och insåg att vi behövde komplettera med lite vildmarks-grejer som liggunderlag, ficklampa, matkåsa osv. Det blev alltså en tur till XXL och direkt efter det simskola med Isadora. På kvällen var jag helt död!

William vägrade gå i butiken och eftersom jag hade så mycket sammandragningar så fick han åka kundkorg även fast man nog inte får det egentligen.

Igår var det också full rulle för då var jag tvungen att gå upp extra tidigt för att tvätta Lucas hår innan lägret (min kropp orkade inte i onsdagskväll), göra ordning mig och barnen, välja kläder inför spännande fotografering med Axkid, lägga William extra tidigt och äta lunch extra tidigt för att vara klara att åka 11.30. Vi var inte klara förrän 11.40 och när jag väl var framme (trodde jag) vid platsen där vi skulle fotografera så visade det sig att jag var på helt fel ställe. Jag blev 25 minuter sen… Jobbigt! Men alla på Axkid är så snälla och förstående så det var okej och vi hann med det vi skulle göra ändå 🙂

Efter fotograferingen åkte vi vidare till Alfons Åbergskulturhus. Barnen hade ju varit så duktiga så jag ville göra något extra kul med dom 🙂 Vi gick på teater, fikade, lekte, myste och läste bok och jag kunde varva ner en stund innan det bar hemåt.

Några bilder från igår… men jag bytte kläder för jag var rädd för att se tantig ut… haha!

Väl hemma igen fortsatte jag med scoutläger-packningen och sen var det dags för gravidvattengympa med Magplasket Hisingen. Jag kan INTE fatta att det var nästsista gången igår! Helt galet vad tiden går fort! Men det börjar ju en sommarkurs på Lundbybadet 2/6 så om jag kan så hakar jag på den också 🙂

Idag är det också högt tempo fram till cirka 16.00, för idag har Lucas friluftsdag och behövde matsäck med lunchlåda och frukt, så det fick jag slänga ihop samtidigt som jag gjorde frukost. Sen fick jag skynda mig att göra ordning mig och barnen så att jag kunde lämna Isadora ett par minuter tidigare på förskolan för att köra till Sisjön där jag skulle byta däck. Efter däckbytet bestämde jag mig för att handla en ”snabbis” – jag skulle bara ha fika och naturgodis till playdejten idag, men det blev tusen andra grejer också. Haha!

Nu sitter jag här och skriver med William sovandes på min axel. Han har bytt sovpostion typ femtioelva gånger utan att vakna – han är nog lika trött som jag är stackarn!

Så fort han vaknar ska jag skriva ut hälsodeklarationen som Lucas ska ha med sig, laga lunch och packa scoutväskan. Sen ska jag hämta Isadora och vi ska ha gäster (min återhämtning!!) och kl 16.00 ska jag lämna Lucas på scouterna, efter det kan jag pusta ut för imorgon blir det mer lagom tempo med aktiviteter 🙂

Det sägs att trygga barn sover med armarna uppåt <3

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här