Sugen på nåt du inte får äta?

Vad är det första ni tänker äta/dricka, som gravida inte får, efter förlossningen? Jag tänker minsann smälla i mig två olika mögelostar som jag har trånat över och inte kunnat äta sen juni förra året!

Det blir en Castello Black på päronskivor (den osten är alltid så krämig så man blir aldrig besviken) och en Cambozola som helst passerat utgångsdatumet för då är dom som godast!!!! Mums!!!

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

  1. Alexandra

    Brieost är något jag läängtar efter väldigt mycket! Nu när jag är gravid äter jag massa choklad som jag älskar eftersom jag ej kommer kunna äta det på ett bra tag när jag ammar då bebis kan få ont i magen av just choklad.

    Svar från Emma: Tack för tipset om det med choklad! Kanske laddar jag upp kroppens chokladförråd lite så att jag klarar mig under amningenstiden jag också 🙂

    Svara
  2. Ulrika Hagström

    Jag ska hetsäta Chevre. Så där så att det sprutar ut genom öronen och jag inte vill se åt det på mycket lååååång tid;-)

    Tillsammans med lite rödbetor, nötter och honung…nomnom…

    Svara
  3. Madde-Bäbis i februari

    Åh bra fråga, jag är bara sugen på ett glas vitt vin och en snus. ( Snusade väldigt sällan innan men sen jag blev gravid har jag konstigt nog varit jättesugen )…Så vin och snus.. Men inget av det äter man ju så.. ;)..

    Svara
  4. Hanna

    Jag är också sjukt sugen på mögelost! Så ostbricka deluxe kommer jag beställa av mannen när vi kommer hem från BB 🙂

    Svara
  5. Emma

    Verkar som det är fler än jag som trånar efter desertostar! Blev lite förvånad när jag läste att det var fler än en av er som var sugen på snus!! Hehe!! 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här