Första gången på föräldragruppen!

Kom precis hem från första besöket på föräldragruppen. Vi var 8 par och det kändes betydligt mer stelt än vad det gjorde med tjejerna på vattengympan. Sen var upplägget inte alls att man skulle lära känna varandra lite så som jag hade hoppats… Barnmorskans upplägg var att utbilda oss, men kan väl inte skada heller och andra sidan. Jag fick svar på några av mina frågor idag och andra ställde också nyttiga frågor så det var ändå lärorikt! Så det känns helt klart som att det är värt det att gå på föräldragruppen.

Vi hade 15 min paus och då var det en tjej på föräldragruppen som kom fram till mig för hon kände igen mig från min blogg! Världen känns så himla liten ibland!!! Det går inte att vara “anonym” i bloggvärlden haha!!! Tjejen heter Jessica och har också en blogg på minbebis! Kul!!!

20130110-203208.jpg

Nu ska jag åka och hämta min syrra för hon ska tillbaka till Italien imorgon. Tydligen har hon en djävulskt tung väska så min sambo får följa med o lyfta 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Russinnet.se

  Hej!

  Kika gärna in på vår hemsida! Vi har massor med fina saker till din lilla bebis. Just nu har vi också rea, ta 3 betala för 2!:)

  Med vänlig hälsning, Susanna, Russinnet.se

  http://Www.russinnet.se

  Svar från Emma: Hej Susanna! Vilka söta grejer ni har 🙂

  Svara
 2. Emma

  Tack för dina inlägg men som du kanske har läst förlorade jag även detta barn och även en äggledare..
  Kommer fortsätta läsa din blogg då jag gillar dig och det du skriver och e nyfiken på den lille i magen, och du får gärna läsa min andra blogg som jag skriver i dagligen..

  Kram emma

  Svar från Emma: Jag är jätteledsen att höra det! Fy vad jobbigt! Men håll ut och kämpa på! Skickar styrkekramar till dig!! Jag kommer kika in i din andra blogg 🙂 Kul att läsa om ert liv och dina fina döttrar 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här