Okategoriserade

Spruta ner nåns bebis

Har ni varit med om det? Det har jag… Så här var det. Jag var nybliven mamma. Lucas var kanske 6 veckor eller nåt sånt och jag och 3 andra nyblivna mammor var på cafét Villa Belparc i Slottsskogen och fikade med våra små bebisar. Jag hade väldigt väldigt VÄLDIGT mycket mjölk dom första månaderna. Det sprutade på som en hel fontän och Lucas satte i halsen och vände bort huvudet för att hosta. Det kom då 4 små strålar från min ena tutte som jag inte hann stoppa innan dom hade träffat bebisen i famnen på mamman jämte mig. Fyyyyyyyy vad piiiiiiiiiiiiinsamt!!!!!!!! Men den andra mamman tyckte det var superkul och berättade det för alla vi träffade haha!!!! Jag dooooog! Just då var jag ändå väldigt tacksam att hon tyckte det var roligt och inte äckligt. Jag tyckte det där med att min mjölk sprutade hejvilt var superpinsamt och jag var hela tiden rädd att nån skulle tycka att det var äckligt, det är ju ändå en form av kroppsvätska…

Men ibland var det bra att ha fontäner till bröst. Till exempel när Lucas var förkyld så var bröstmjölk hundra gånger mer effektivt än näsdroppar och sånt. Det var bara att rikta bröstet mot Lucas näsa och försöka pricka näsan 🙂 Bara en liten stund senare så hade hans nästäppa lättat 🙂

IMG_3116

Jag tog faktiskt en bild en av gångerna som jag råkade spruta ner Lucas. Men jag tyckte den var så pinsam så jag har faktiskt inte publicerat den förrän nu. Jag tycker fortfarande att den är lite pinsam men jag har ju delat med mig av pinsammare saker så varför ska jag hålla på den här bilden haha!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.