Sprucken trumhinna

Stackars stackars stackars min lille Lucas! Han har varit hemma sjuk i över 2 veckor och i helgen när han var hos sin pappa sprack hans trumhinna. Älskade lille vän! Jag har haft öroninflammation många gånger, men jag tror aldrig trumhinnan har spruckit. Det måste gjort så ont! Öroninflammation är verkligen bland dom värsta smärtorna jag nånsin haft, tänk då en sprucken trumhinna…!

Nu har Lucas fått antibiotika så nu är han äntligen på bättringsvägen. Fy vilka eländiga veckor detta har varit med sjukdom. Jag hoppas verkligen att det ger med sig nu!

Så här såg det ut i söndags när jag var iväg på promenix och både Lucas och Isadora låg avdäckade i soffan

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Lena

  Jag har haft många öroninflammationer som barn och vad jag kommer ihåg så försvann all smärta när trumhinnan gick sönder så jag upplevde det som skönt.

  Svara
 2. Johanna

  När trumhinnan väl spricker så släpper all tryck och smärta. Det kan vara skönt att veta. Men fram tills dess pulserar det ju i örat. Sen kan det spricka utan att det känns. Hoppas han blir snabbt bättre nu🌞🌞

  Svara
  • Emma

   Det känns skönt att höra i alla fall, men jag önskar verkligen att jag kunde gjort något för att det inte skulle blivit så illa. Det måste gjort fruktansvärt ont innan den sprack?

   Svara
   • Johanna

    Vissa gånger har gjort ondare än andra. Som barn med trumhinna som var påväg att spricka gjorde det mindre ont än som vuxen 🤔

 3. Christel

  Jag har haft öroninflammation i vuxen ålder med en sprucken trumhinna och smärtan försvann när trumhinnan sprack .

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här