Okategoriserade

Söööööötsug!!! Hjälp!

Nu är jag hemma och jag är TRÖÖÖÖÖTT och sötsugen i vanlig ordning. Nu ska jag mysa på soffan 1 timma innan jag ska lägga mig. Jag behöver verkligen sova ikapp nu. 1,5 vecka med lite sömn. Kan det vara orsaken till sötsuget tror ni? Snälla om ni har nåt tips, helst något gott NYTTIGT som jag kan ersätta sötsuget med. Många gånger funkar det med nåt salt istället för sött, ge gärna förslag om ni har nåt tips.

IMG_2089.JPG

Det här köpte jag på vägen till föräldramötet. Stod och valde mellan det, choklad och godis. Tänkte att lite puffat chiliris och wasabinötter måste vara bättre en godis i alla fall!! Haha!!

Imorgon kommer ni kunna läsa om bröllopsmässan & hur det har gått för Lucas att sova eget rum 🙂

4 Comments

  • Tatyana

    jag äter kokoschips och nötter. Jag har inte sötsug så ofta längre, vilket är jätteskönt. Jag köper ekologiska, naturella kokoschips som innehåller 100% kokos, inget socker eller annat. Har med mig en liten påse i väskan ibland. Funkar även när man inte är sötsugen, för jag tycker dom är så goda 🙂

  • Linda

    Det är nog bättre än godis men fortfarande mycket tomma kalorier. Naturella nötter är att rekommendera. Bäst är att äta något proteinrikt på kvällen. Så en proteindhake eller liknande rekommenderar jag. Herbalifes Proteindrinkmix kör jag på som kvällsmål.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.