Söndagsbio och skräckis

Söndagar har blivit min och Victors egna lilla dag, eftersom barnen åker till sin pappa då. Vi har även testat att han lämnar på förskola/skola och det har funkat bra så ikväll kan vi ta det lugnt och bara njuta av varandra. Det är fortfarande ovant att vara hemma när det är så tyst och jag kommer ofta på mig själv med att lyssna om det är någon som vaknat på övervåningen när vi tittar på TV på kvällen.

I vanliga fall så brukar vi träna på söndagar och måndagar, men eftersom min förkylning verkligen satte sig på lungorna så gick vi på bio idag. Såååå mysigt! Vi såg “It – chapter two” och den var riktigt kuslig. Vi konstaterade att vi aldrig sett så många springa ut och kissa under en föreställning förut. Ja, till och med jag blev så kissenödig att jag inte kunde hålla mig! Haha!

Filmen var bra, men slutet var för overkligt för mig och Victor. Vi gillar när det är läskigt och spöklikt men det ska helst kännas som att det skulle kunna vara verkligt ändå. Slutet var lite för mycket Alien för oss. Haha!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här