Victors föräldrar

Det är många som frågar om jag har träffat Victors föräldrar ännu och nu kan jag meddela att jag har träffat Victors mamma och bonuspappa för andra gången 🙂 Första gången vi sågs var förrförra lördagen efter simskolan, då åkte vi hem till deras lägenhet i stan och åt tacos 🙂 Det var jättetrevligt! Victors systerdotter som är lika gammal som Lucas var också där och det tyckte barnen var väldigt roligt.

Andra gången som jag träffade dom var idag efter jobbet. Dom ska snart åka tillbaka till Spanien men det kunde dom ju inte göra utan att få se hur vi bor först 🙂 Dessutom så behövde vi lite byggkonsultation av Victors bonuspappa som är snickare så det var perfekt att slå två flugor i en smäll! Jag kom hem precis efter att dom hade haft husesyn och gått igenom vårt nästa projekt här hemma så då fikade vi. Vi hann med att prata om allt från hur det går på jobbet till hur man tar dom mest effektiva powernapsen. Haha! Ja, verkligen allt mellan himmel och jord 🙂 Jättetrevligt!

Victors pappa har jag tyvärr inte fått äran att träffa. Han gick bort i hemska sjukdomen cancer när Victor var liten. Vi brukar säga att Victors pappa och min mormor säkert har hittat varann och sitter där uppe och tittar på oss ♥  Det känns som en fin tanke.

Ikväll är jag och Victor själva så nu ska vi mysa ner oss på soffan, äta omelett och titta på dom sista avsnitten av Orange is the New black. Vad rekommenderar ni att vi ser för serie när den är slut????

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. Isabelle

    La casa de papel. Spansk serie som blivit världkänd. Så otroligt bra!! ? Är helt besatt. Så himla spännande och välgjort.

    Svara
  2. Johanna

    The Affair, finns på Netflix, jätteintressant kärleksdrama, där samma saker händer ur olika personers synvinkel, jag och min man har hittat mycket att prata om när vi kollat på den tillsammans.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här