Första graviditeten

Sömnlös i natt igen!

Jag kan inte fatta hur jag kan vara sömnlös inatt igen! Sov ju lite bättre igår men ändå inte så bra som jag brukar. Fattar inte att jag inte är dödstrött efter alla dom här vakna nätterna! Inatt har jag sovit 1 timme mellan elva och tolv o sen har jag legat vaken sen dess! Bläää! Och nu är jag klarvaken, men jag kan inte börja jobba för en tidigast 6.00 så jag får allt ligga kvar här i sängen och ”vila”!

Hoppas att den här Dreamgenii graviditetskudden från gravidochbarn.se som jag skrev om innan kan ge mig en skön sovställning, då kanske jag får lite lättare att somna och förhoppningsvis så slipper jag vakna av att jag ligger obekvämt 🙂

3 Comments

 • Linda

  Jag har precis samma problem. För någon vecka sen kunde jag ha en dålig natt, men då sov jag som en gris hela nästa natt. Men nu är det nog fler dåliga nätter än bra. Ska bli intressant att höra vad du tycker om kudden. Den kostar ju en hel del så det tar emot lite att köpa en så här i slutet av graviditeten.

  Svar från Emma: Jobbigt!! Hoppas att det vänder snart så att du får sova lite mera! Jag hoppas på att få sova som en gris inatt 🙂 haha! Hoppas kudden hjälper mig! Man kan ju använda den för amningen sen också, så om du inte har någon amningskudde så kan det ju vara värt investeringen… 🙂

 • Kimberly

  Hej!

  Har exakt samma problem och har haft i någon månad! Är beräknad 2:e mars så vi e ungefär lika långt gångna 🙂 Jag vaknar av diverse saker…kissnödig, törstig, när ja måste vända mig (foglossning) osv..många ggr har ja bara svårt att sova utan anledning. Fick rådet av min BM att ta Postafen ett tag innan läggdags, vilket ja gjort i 2 dagar nu, och tro de eller ej, men har fått sova ganska bra! Har vaknat några ggr, men eftersom dom tabletterna gör en lite trött och dåsig så somnar man om mkt lättare 🙂 Ett litet tips bara 😉 Mkt bra blogg förövrigt!

  Svar från Emma: Tack för tipset! Jag har ett gäng Postafen hemma faktiskt för jag skulle åka båt i höstas. Jag ska prova med varmchoklad innan läggdags idag. Funkar inte det och jag fortfarande inte kan sova i natt och det blir för jobbigt så provar jag nog ditt tips. Men jag är så rädd för att bli ”beroende” att inte kunna sova alls utan piller… Och tack för komplimangen också, alltid lika kul att höra när folk gillar bloggen!! 🙂

 • Madde-Bäbis i februari

  Men gudars, du måste ju vara dödstrött idag! Hoppas du sover som en stock inatt 🙂

  Svar från Emma: Ja, men ändå inte. Inte så trött som jag trodde jag skulle vara och nu är jag jättepigg igen. Så det blir lite varm choklad nu och sedan är det läggdags 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.