Första graviditeten,  Tips & Tricks

Tips mot halsbrännan

Ett litet tips mot halsbrännan om ni inte gillar att dricka mjölk (mjölk fungerar bättre än medicin tycker jag). Men det är ju många vuxna som inte tycker om att dricka mjölk, men då funkar faktiskt vaniljglass jättebra också! Jag har mumsat i mig några stycken glassbåtar och Sandwich-glassar sen jag kom på detta 🙂 Det är som godis för halsen och munnen också 😉

 

4 Comments

 • Ann (PreggoFit)

  Åh yummie!! Särskilt den med pepparkaka älskar jag…finns den fortfarande förresten?? Nästan hoppas på lite halsbränna nu då ;-).
  Trevlig helg!

  Svar från Emma: Hehe vad rolig du är!!! Ja det känns ju bra när man äter glass av mediciniska skäl 🙂 hehe 😛 Vet inte om den med pepparkaka finns kvar… Har aldrig provat den, kanske skulle göra det! 🙂

 • Madeleine

  Hej! Hittade precis hit! Mysig blogg! Är själv med gravid 24 år och bor i Göteborg:) hade varit kul att få kontakt med någon i samma ålder 🙂

  Svar från Emma: Hej Madeleine! Grattis till graviditeten! Kul att du också bor i gbg är lika gammal! 🙂 Vilken vecka är du i?

 • Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma

  Mjölk och glass är jättebra tips 🙂 Jag drack massor med mjölk för att lindra halsbrännan sista månaden förra graviditeten. Den här gången började det tidigare och var jobbigare, så nu har jag tuggat Gaviscon tugg ett tag och de är jättebra! Inte så dyra heller 🙂

  Svar från Emma: Tack för tipset om Gaviscon. Kommer köpa såna om mjölken och Novalucolen inte hjälper längre. Köpte 100 st Novalucol så jag tänkte jag skulle käka dom först 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.