Recept

Sommardrinken Soda Pop

Igårkväll provade jag för första gången att blanda drinkar själv. Jair jobbade som bartender och surfinstruktör när jag träffade honom så det där med att vara bartender är helt och hållet på hans bord, MEN igår hade Jair feber och somnade innan 20.00 så då tog jag saken i egna händer 🙂 Receptet som jag testade kommer från Matplatsen, hon har många spännande fredagsdrinkar att testa 🙂 Den som jag testade igår heter Soda Pop och den var verkligen fantastisk god – perfekt sommardrink!

Soda pop

2 cl sockerlag
3 cl citronjuice
3 cl Apple sour
2 cl Blue Curacao
2 cl vodka
ca 2-5 cl 7up
Krossad is
Soda Pop-godis för garnering

Blanda allt utom 7-up i en saker och skaka med is. Häll upp krossad is i ett glas och häll på drycken. Toppa upp med 7-up och garnera med godis.

Enda problemet jag hade med drinken var att det behövdes mycket mer krossad is än vad jag hade för att dom där godisarna inte skulle sjunka ? Innan jag var klar så låg det 10 godisar på botten! Men gott var det!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.