Okategoriserade

Midsommardagen

Idag har varit en helspontan dag. När jag vaknade imorse kände jag att jag inte kunde bestämma mig vad jag ville göra och jag ville inte lova Lucas en massa saker som inte skulle bli av så vi tog dagen som den kom.

Isadora somnade som vanligt 10.30 så jag passade på att städa, vika tvätten och göra mig iordning utan att få magsår av en otålig Isadora. Just nu är hon i en period som hon ska ha allt jag nuddar. Jag får inte ha nånting ifred. Och hon skriker tills hon vinner och jag måste ge med mig för annars får jag typ magsår. När jag sminkar mig ska hon ha mitt smink, när jag äter ska hon ha min mat och när jag dricker kaffe ska hon ha det också. Jag drack ganska starkt kaffe med lite för lite mjölk häromdagen så då passade jag på att låta henne smaka för att jag var helt säker på att hon inte skulle gilla det. Det var kallt och verkligen inte gott, men till och med det gillade hon! Det är som hon inte har några smaklökar, hon gillar ALLT! Hon är 1 år men hon äter till och med osötad, naturell kvarg! Men även om hon gillar kaffe så kommer hon naturligtvis inte få det och uppenbarligen inte jag heller…

När Isadora vaknade så åkte vi till Backaplan för att byta ut mitt minneskort till GoPron som inte fungerar som det ska, men allt var stängt. Vi åkte vidare till Kville Saluhall för att undersöka om det var öppet eftersom jag var sjukt sugen på sushi, men även där var det stängt och jag ville inte köpa från nåt annat ställe så då blev det donken för mig och barnen.

Efter det så skyndade vi oss hem för en utflykt med elbilen, men när vi var ute så började det regna lite smått och himmeln var full av mörka moln så vi vände hemåt men inget mer regn kom. Vi får göra en ny utflykt en annan dag.

Hela eftermiddagen/kvällen har varit bajs. Jag tror Isadora håller på att få nya tänder för hon var arg, skrek och ville bara ha mig, allt var fel och det var omöjligt att hålla henne på bra humör. Nu sover hon äntligen och jag bara njuter av tystnaden – puh!

 

Imorgon ska vi till biblioteket och läsa böcker om vulkaner – Lucas har längtat efter det 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.