Träning,  Viktnedgång

Sol och bikini

Idag ska jag passa på att sola lite om Lucas tillåter förstås! 🙂 just nu sitter jag i skuggan och ammar. Meningen är att Lucas ska sova en stund i sin vagn men han ville inte så han kanske behövde lite mera mat innan han kunde ta sig en tupplur. Hoppas på det!

20130605-112049.jpg

Jag ligger faktiskt ute i bikini idag. Jag har köpt en jättebra bikini från H&M med hipster-modell på trosan så att den inte skära in i sidan så att överflödet syns hehe!! Men snart lär väl det försvinna också. Sen i måndags Hr jag tappat 0,6 kg!!! Träningen satte verkligen spurt på gravidkilona!! Det brukar vara så annars att när jag börjar träna händer inget och sen händer inget och sen plötsligt händer det och då fortsätter jag att rasa i vikt!! Det är väl ämnesomsättningen som får sig en kick. Hur som helst bantar jag iaf inte. Jag tränat hälsosamt och äter hälsosamt så då borde jag ju gå ner i vikt hälsosamt också kan jag tycka!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.