Okategoriserade

Sluta nattamma igen

Igår var det meningen att vi skulle sluta med nattamningen igen, men Lucas har ju blivit sjuk igen. Igår hostade han en hemsk hosta som gjorde mig riktigt orolig och var riktigt ledsen. Inatt tog han sig också väldigt ofta på öronen och grät samtidigt så vi trodde att han hade ont i öronen, min lilla bebis! Men idag verkar han må bättre, idag har vi inte ens behövt ge honom alvedon. Men vi kommer ändå vänta några nätter med att sluta nattamningen, så att han säkert är helt bra igen när vi börjar med det.

Jairs pappa sa till mig idag att vi kan flytta garderoben som är i rummet så att vi kan få plats med en egen säng till Lucas. Så det blir nog morgondagens projekt 🙂 Det känns som det blir enklare med att sluta med nattamningen om Lucas sover i egen säng, men då måste han också var trygg i den nya bostaden först.

One Comment

  • Ayse

    När ni känner at det är dags så är ett tips att du sover i annat rum. Jag har sovit i annat rum i en vecka. Ammat tidigast 5.30. Idag sov jag med A första gången på 1 vecka o hon vaknade 1 gång , gav nap. Sen vaknade hon 5, ammade o hon vaknade 8. Kan ju vart en slump då hon vaknade föera gånger på natten under veckan jag inte ammade.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.