Okategoriserade

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit.

Svarta treggins från Gekås! Hur bra som helst!!! Älskar verkligen dom 🙂 Vitt amningslinne från H&M och ovanpå det har jag ett till vitt linne från Gina Tricot och sen en tröja i neonorgange som också är från Gina Tricot. Smidigt att amma i eftersom det bara är att dra upp tröjan och det vita linnet och sen knäppa upp amningslinnet.

Minns ni att jag hade på mig nästan samma outfit under graviditeten? På bilden till höger ser ni hur det ser ut. Gud vad jag saknar gravidmagen när jag tittar på den här bilden! Och bebisrörelserna i magen, så himla mysigt!

20130702-192018.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.