Skitbra till skitdåligt

Imorse var jag och barnen på playdate med några andra mammor och barn. Det var en supermysig träff, men redan när jag kom dit så hade jag lite lätt ont i magen så jag tog två alvedon och en Ipren. Det gjorde ont men var ändå okej. Det märkliga var att magen var inte uppblåst och det gjorde mest ont när jag satt ner. Men jag ignorerade det och tänkte inte så mycket på det förrän jag parkerade bilen hemma igen.

Då var kl 13.30 och smärtan var helt olidlig. Jag kunde inte stå upp eller sitta, bara ligga. Jag klarade inte av att ge barnen mat ens så jag fick väcka Jair som tog hand om barnen medan jag försökte vila på övervåningen. Det gick inte över, det blev bara värre och värre.

Jag kunde inte sitta alls så vi fick åka in till sjukhuset med mig liggandes. Nu ligger jag på en brits i korridoren på Sahlgrenska och väntar på läkaren.

Jag tror det är blindtarmen eftersom det här är tredje gången nu. Jag hoppas att det är den så att jag får den bortopererad.

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

  1. Lisa från Skåne

    En av mina döttrar har vad som kallas irriterad blindtarm, vet inte hur många gånger vi suttit på sjukhuset med henne och hon vridit sig i plågor. Röntgen har visat lite röd, helt plötsligt har det gått över till nästa gång det börjat.Hon har den fortfarande kvar och det har blivit längre mellan gångerna. Krya på dig.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här