Morfin mot det onda

Jag ligger fortfarande här i korridoren. Jag fick en morfinspruta för en stund sen så nu är den värsta toppen av smärtan borta. Jag fick även veta att mina värden tyder på en infektion i kroppen (precis som när jag väntade Isadora) så jag skulle verkligen bli förvånad om det inte var blindtarmen den här gången också. Eller ja, dom bekräftade det aldrig förra gången eftersom dom varken kunde undersöka eller operera, men den här gången är jag rätt säker på att det kommer sluta med operation. Vi får se vad läkarn säger…

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Emelie

  Å hoppas du får veta vad det är! Jag opererade bort blindtarmen, gravid i v.20, hade inte så ont innan så den va inte brusten men de vågade inte riskera att det blev värre så opererades så snabbt det gick. Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Wow!! När jag var gravid i vecka 7 och i vecka 16 så ville dom absolut inte operera. Dom undersökte mig flera gånger om dagen och satte in antibiotika. Hur kom det sig att dom opererade dig? Var dina värden oroväckande kanske?

   Svara
 2. Lina

  Hoppas att du får bra och snabb hjälp. Berätta för läkaren att du haft problem tidigare, samt att du ska iväg på en långresa snart. (Jobbigt om magen börjar krångla då igen.) Tyvärr behöver man vara övertydlig då det ofta är så mycket info som lätt missas, inte står i ens journal osv.
  Så jobbigt att ligga med smärta på akuten. Kämpa på och håll ut!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Jag sa det med långresan men det gjorde ingen skillnad. Däremot verkade det göra skillnad när jag påpekade att jag legat inne två gånger under graviditet med inflammerad blindtarm för när jag sa det som beslutade dom att ta den tillslut. 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här