Skapa enkelt en hemsida med Heymo!

– Samarbete med Heymo –

Jag har provat på ett roligt och enkelt hemsideverktyg som heter Heymo. Det är såpass enkelt att vem som helst kan skapa en hemsida med det, inga förkunskaper krävs överhuvudtaget! Jag kan ingenting om kodning så för att skapa min blogg var jag tvungen att anlita en webbdesigner, men det behöver man alltså inte om man använder Heymo för att bygga sin sida. Heymo är dessutom gratis för den som vill ha en egen hemsida men som inte behöver ett eget domännamn. Om man vill ha ett eget domännamn så ska man välja abonnemanget ”Starta” som kostar 129 kr/mån för 1 år, men för er läsare har jag såklart en rabattkod 🙂 Ange koden ”influencers” så får du 30% rabatt på första året 🙂
 
Jag har använt gratis-abonnemanget “Drömma” för att göra min hemsida som är på bilden här ovan.
Det är både enkelt och kul att pilla med Heymos designverktyg. Jag byggde en egen hemsida om vår resa till Brasilien på bara några minuter, men jag hade kunnat sitta hur länge som helst för det finns massor av funktioner och designuppsättningar att välja mellan. Jag tycker även att det är bra att Heymo har en egen bildbank med flera tusentals foton som man kan använda. Det där med bilder kan annars vara en riktig stopper när man försöker komma igång med ett nytt projekt.
Heymo är perfekt om man är egenföretagare, driver hobbyverksamhet, vill skapa en portfolio eller ett digitalt CV, men det är även ett kul verktyg för t.ex. minnas ett bröllop eller liknande 🙂
Jag gjorde en video där jag visade hur enkelt det är att göra en hemsida i Heymo – kolla på videon här nedanför 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här