Underbart!

Isadora har aldrig varit på en strand förut och det märktes lite i början. Hon tyckte sanden var konstig och hade lite svårt att gå. När hon leker och blir sandig om händerna så spretar hon jättemycket med fingrarna men efter en stund så vänjer hon sig 🙂 Både Lucas och Isadora tycker om att vara på stranden, särskilt i vattnet men det går även att underhålla dom med hink och spade 🙂 Jag och Jair älskar också att vara på stranden, jag älskar det lite mer än Jair och om jag hade fått bestämma hade varit på stranden VARJE dag.
Jag njuter verkligen här! Jag tycker att livet är perfekt och längtar inte hem för 5 öre. Jag önskar till och med att vi hade bokat än lite längre resa, men när vi bokade så var jag rädd att vi inte skulle ha råd eftersom huset därhemma kostar en hel del även när vi inte är hemma.
Men vi har i alla falla 1,5 månad kvar på vår resa och sen blir det förhoppningsvis en trip till Thailand också och efter det kommer vi nog vara ganska nöjda även om man alltid vill ha mer – såklart!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här