Okategoriserade

Sjukling på bättringsvägen

Idag mår skrutt bättre. Han sover inte alls lika mycket som han gjorde igår, gråter inte och har inte behövt Alvedon. Men han hostar fortfarande lite grann. Så skönt att han är på bättringsvägen nu iaf 🙂 Det där med att dom inte kan bli sjuka när dom ammar, det är verkligen en myt! Lucas har redan varit sjuk 3 ggr! Men om jag inte hade ammat kanske han hade blivit sjuk ännu oftare, vem vet!

20130827-194019.jpg

3 Comments

 • Isabelle

  Hej, jag har valt att inte amma amma och min pojk har inte varit sjuk någonting. Så de är nog en myt om att amning gör barn friskare.
  Blev själv ammad 3 månader som bebis varvat med ersättning, jag var i princip aldrig sjuk som liten. Första gången man var borta från skolan sjuk då fyllde jag 17 år. Inga allergier har jag heller så.

  Det är nog himla olika tror jag vad som påverkar att man blir sjuk.
  Jag tror det är mest genetiskt. Vissa familjer blir sjuka jämt andra aldrig, det är så olika.

  Hoppas han mår bra nu, han är ju bara några dagar äldre än min pojk 🙂

 • Caroline

  Det där med att barn ska bli mer sjuk p.g.a ersättning är så himla löjligt tycker jag. Jag ville MER än allt annat på denna jord amma min son, men jag fick så många komplikationer med mina bröst och kunde därför bara amma 1månad, sedan pumpade jag i 2månader till så han fick bröstmjölk på flaska varvat med ersättning då det inte ibland räckte till. Sedan dess har han bara fått ersättning, han har inte varit sjuk en enda gång och nu är han 7månader gammal. Medan kompisar som ammat deras barn har hunnit varit sjuk 3-5ggr på 6månader. Så om bebisarna blir sjuk tror jag inte alls det har något med vad dem får i sig, om det så är bröstmjölk eller ersättning, det handlar helt enkelt om otur! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.