Okategoriserade

Header

Idag har det varit lite bloggtorka här och det beror på att jag försöker pilla ihop en ny header. Det är inte alls lätt när Lucas vill ha uppmärksamhet samtidigt och dessutom blir jag missnöjd hela tiden och får börja om från början. Att göra headers är absolut inte min starka sida! Men allra största problemet är väl att jag inte har så mycket bilder som jag skulle vilja ha på headern och dom bilderna jag har är tagna i porträttläge och då får jag problem.

Den headern jag har nu är jag väldigt nöjd med (tog mig ganska många timmar att pilla ihop den) men den behövs ju uppdateras och då vill jag göra nåt nytt som inte liknar den gamla, men den måste bli minst lika snygg eller snyggare.

Helst skulle jag bara vilja ha en enda bild. Dom som jag inspireras av är:

Hanna Z

20130525-163818.jpg

Men några såna vackra bilder har inte jag med så mycket bakgrund… Jag tänkte försöka ge mig på att ta nån liknande bild men varken ja eller min sambo har nåt fotoöga så det blir ju inte så här fint…

En annan header som jag gillar också är Madeleine Ilmruds nya!

20130525-164138.jpg

Så snygg och stilren! Jag har en liknande bild som skulle kunna funka till en sån header men måste plocka bort bakgrunden eller liksom tona ut den… Jag är inte så bra på det så nu har jag gett upp igen… Om det är nån av er läsare som är bra på sånt så får ni gärna höra av er!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.