Sjukling och piggelin

Stackars lille Lucas! Han har varit helt seg idag och orkade ingenting. Febern har gått lite upp och ner under dagen, men den är lång ifrån så hög som igår. Han har inte velat äta och har i princip bara legat på soffan och tittat på TV hela dagen.

Isadora är också hemma, men hon är piggelin idag, piggare och gladare än nånsin! Hon springer runt och spelar Alan och försöker få uppmärksamhet på olika vis. Hon vill att alla tittar på henne och om dom inte gör det så retas hon tills hon får som hon vill. När jag var i köket för att göra i ordning lunchen så hörde jag Lucas ropa “sluta Isa!” flera gånger. När jag gick till vardagsrummet för att kolla vad dom höll på med, ser jag Isadora stå framför Lucas som försöker titta på TVn samtidigt som hon gång på gång petar Lucas på näsan. Alltså! Den här tjejen! Ett riktigt litet bustroll (ännu ett smeknamn jag har på Isadora)!

Isadora hade med sig Kaninis ut när vi skulle fika så han/hon fick också saft och kex. Isadora har lärt sig att säga Kaninis nu 🙂 Det var första gången jag hörde henne säga det idag, så himla roligt 🙂 Kaninen heter verkligen Kaninis nu! Haha!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här