Sjukligt trött

Jag var så sjukt trött igår, trots att jag hade sovit bättre än vanligt eftersom barnen sover hos sin pappa på måndagar. När jag läste godnattssagan så kundejag knappt hålla ögonen öppna utan läste boken från minnet med stängda ögonen! Jag och Victor gick ändå ner till soffan för att försöka ha nån sorts myskväll men det dröjde inte länge innan jag somnade på hans bröst. Klockan var då åtta och det kändes som jag hade kämpat hela dagen! Vi bestämde oss för att gå upp till sängen och titta på vår serie på paddan istället, så mysigt! Men det dröjde inte länge innan jag hade slocknat totalt och sov djupt i nästan 9,5 timme med bara några korta avbrott för att gå upp och kissa och natta om Isadora. Så bra och så länge har jag inte sovit på länge!

Jag trodde jag skulle känna mig som en ny människa full av energi idag och det gjorde jag kanske, men kl 17.00 var mina ögon redan så tunga att det inte var mycket mer att göra än att sova en stund på soffan. Jag somnade som ett barn med både Isadora och Lucas tätt intill mig och lyckades till och med dregla en stor klick på filten. Haha!

Alltså jag är så sjukligt trött just nu och det känns inte som att järntabletterna hjälper. Jag har ätit dom i två veckor nu så dom borde väl göra nån skillnad? Den enda skillnaden jag har märkt, men det kanske inte beror på järntabletterna? Det är att jag sover djupt istället för lätt, vilket är sååå skönt! Det gör jättestor skillnad för mitt mående.

När går den här extrema tröttheten över egentligen?

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Malin

  Med embla var jag sååå galet trött hela graviditeten. Sov jämt och ständigt i nio månader. Lättade aldrig för mig trots järntabletter. Var verkligen skillnad från med Sam.

  Svara
 2. Elin

  Tänker att järntabletterna gör att du mår bättre och KAN sova ? tredje graviditeten var jag också JÄTTE trött! Somnade på dagen jämt? kan det vara för att man har 2 barn kanske?! Man kan ju inte ligga stilla hela dagarna.

  Svara
 3. Nina

  För mig gick tröttheten inte över. Min kropp behövde massor av sömn. Det gör nog din också. Det är bara att köpa läget, vila och se till att äta bra.

  Svara
 4. Gittan

  Jag har vart extremt trött hela denna graviditeten ( tredje). Har dock bra järnvärde men kan inte sova så bra på nätterna. Spec inte nu, går in i v 40 imorgon ?. Har sovit ”middag” på dagarna när jag vart ledig och lägger mig oftast mellan 20-21. Bara gilla läget och vila. ?

  Svara
 5. Sabina Stende

  Jag fick byta järntabletter då den första sorten (hemofer) inte fungerade på mig, min tv värde fortsatte att sjunka trots höjd dos! Bytte till duroferon och det började stiga igen! 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här