Fjärde graviditeten

Jag har berättat att jag är gravid på jobbet!

Nu har jag berättat att jag är gravid på jobbet. Jag sa det i fredags precis innan ultraljudet, även fast jag egentligen hade tänkt säga det efter ultraljudet, men det fanns inget bra tillfälle i början på denna veckan och jag kände att jag inte orkade gå runt och dölja magen längre. Det har varit en kamp att hitta döljande kläder i min garderob och jag trodde hela tiden att jag var påkommen. Förra veckan var det till exempel en kollega som sa:

”Hur går det med magen då?”

Jag blev alldeles stum och tittade förskräckt på honom tills jag insåg att han pratade om magontet som jag hade problem med förra våren. Hahaha!

Min chef och mina kollegor hos kunden där jag jobbar blev jätteglada för min skull. En del såg nästan lite tårögda ut över min glädje. Dom flesta vet hur jobbigt jag har haft det och vad jag gick igenom innan jag träffade Victor. Min nyaste kollega som började här i januari så direkt att hon misstänkte att jag är gravid för jag har en speciell lyster i ansiktet 🙂 Det blev jag jätteglad för! Jag har inte känt mig så vacker i den här graviditeten som jag gjort i mina andra graviditeter, men jag hoppas att det kommer snart 🙂 Tydligen ser ju andra mitt glow i alla fall 🙂

2 Comments

  • Lotta

    Blir lite nyfiken på hur det kommer sig att det varit en ”grej” att berätta på jobbet? Med tanke på hur otroligt ”offentlig” du är med öppen blogg, ganska stor, och öppen instagram. Någon eller några av dina kollegor tjuvläser ju garanterat ?

    • Emma

      Jag vet faktiskt inte, jag känner mig som en liten skolflicka som ska berätta att jag gjort nåt busigt…! Haha! Och sen är jag orolig att folk inte ska tro att det var planerat, för det var i allra högsta grad planerat. Kanske konstigt men det är så jag känt. Jag är rätt säker på att ingen på jobbet där jag jobbar dagligen läser min blogg eller följer på instagram, däremot vet jag att konsultbolaget där jag är anställd har koll på mina sociala medier så dom vet säkert redan ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.