Sittpuff istället för soffbord

Nu när vi äntligen har bestämt oss för soffa så behöver vi välja soffbord också. Just nu har vi ett runt, tungt stenbord med väldigt tjock skiva. Jag har alltid tyckt att det bordet har varit så bra, eftersom det inte har några vassa hörn (som kantiga bord har) och inga skarpa kanter eftersom skivan är så tjock (cirka 7 cm tjock), men förra året var olyckan framme! Barnen hoppade på soffan (fast dom inte får) och Isadora måste studsat av i en väldig fart för jacket i hennes huvud, som soffbordet orsakade, var helt groteskt! Det var det största jag har sett. Jacket var ovalt och gick ända in till benet, det var hemskt!

Det har gjort att vi har bestämt oss för att ha ett helt annat typ av soffbord. Vi vill ju inte att William ska råka ramla in i soffbordet när han lär sig stå och gå. Därför har vi bestämt oss för att köpa en sittpuff istället för soffbord. På sittpuffen ska vi ha en fin bricka där vi kan ha lite pynt och använda som bord när det behövs. Här kommer lite inspirationsbilder för sittpuff som soffbord:

När jag och Victor har myskväll behöver vi ändå inget soffbord, vi har nämligen ett litet laptopbord (väldigt dåligt laptopbord men GRYMT sidobord) som vi använder så att vi slipper resa på oss när vi ska ta en bit ost eller skinka från charkisbrickan 🙂

Är det någon av er som har sittpuff som soffbord som kan dela med sig av för- och nackdelar? Är det något vi behöver tänka på?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här