SLOG SÖNDER PANNAN!

Vi har precis lämnat barnsjukhuset. Jag är fortfarande i chock efter vad som hände. Isadora ramlade och slog i huvudet väldigt oturligt i soffbordet och fick ett gigantisk och DJUPT jack in i pannan. Såret gick ända in till pannbenet! 😱😭 Det såg helt fruktansvärt ut och både jag och Victor hamnade i chock. Isadora grät inte så mycket och blev snabbt slö så vi ringde ambulans men efter att svarat på en massa frågor insåg vi att dom inte kommer så det var bara att hoppa in i bilen och köra till barnsjukhuset. Stackars stackars Isadora!

På sjukhuset blev hennes sår tejpat eftersom det är bättre än att sy eller limma i pannan. Tejpen kommer göra att ärret blir finare, men det kommer bli ett ärr 😭 Jag hoppas innerligt att såret läker ihop fint men eftersom det klyver hennes ögonbryn och fortsätter flera centimeter upp på pannan så kommer det bli ett märke. Stackars stackars!!

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

 1. Josephine

  Åh stackars isadora! Man får ju verkligen panik när såna saker händer. Elise slog ju upp ett jack på ögolocket. Blev livrädd och trodde att det var själva ögat hon slagit. Så nu har hon ett ärr där. Tänk på att skydda ärret mot sol i mist 1 år framöver! Alltid tejp på!

  Svara
 2. Lisa från Skåne

  Stackars Isadora ❤det händer så fort olyckor ned barnen. Glöm inte ta kontakt med ditt försäkrings bolag.

  Svara
 3. Lin

  Förstår att ni blev chockade. Man blöder ju så ymnigt från huvudet. Och barn bli ju så tagna av allt. Det är ju enormt för en så liten att vara med om.

  Samma hände här när äldsta slog upp ett jack 2 mm från ögonvrån. Det blev att sy med allt det innebär: så mycket lugnande att han däckar, ligga på obs tills han är igång. Och samma när stygnen skulle bort. Syns lite även nu, ett par år senare. Men ger ju bara karaktär. 😊

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men stackarn!!! Fy så jobbigt! Vad skönt att det inte var ögat i alla fall. Ja, jag blir fortfarande yr av att tänka på hennes enorma sår. Just att det var så djupt också – riktigt otäckt.

   Svara
 4. A

  Stackars isadora! Tänk på skydda ärret.

  Glöm inte anmäla till försäkringsbolaget.
  Vår dotter slog sig och var ett ärr men vi behövde aldrig uppsöka vård. Uppsöker man knte vård kan de inte godkänna ärendet.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här