Okategoriserade

Boka om resan till Spanien

Nu är det bara lite mer än 2 veckor kvar tills vi åker till Spanien, men vi funderar på att åka en vecka tidigare så att vi får tre veckor där. Jag vet att vi nyss var på semester, men det har varit en väldigt lång tid med hög stress och jag känner att jag bara vill pusta ut – ORDENTLIGT! Det verkar också som semestern var bra för min mage för jag hade mycket mindre ont i två veckor, men sedan kom magontet tillbaka som ett brev på posten… Nästa vecka blir det både gastroskopi och koloskopi så då får vi se om det är något som orsakar mitt magont.

Jag är så nervös för undersökningen och jag tycker förberedelserna är jättejobbiga… Nästa vecka blir det bara soppa, puré och smoothies i 3 dagar och sen ska jag fasta i 6 timmar under en dag. Jag får inte ens dricka! Gud hjälpe mig om det blir varmt den dagen, då kommer jag avlida i akut vätskebrist… Jag står inte ut av tanken… Och sen kommer det allra värsta, undersökningen! Jag längtar tills det här är över för just nu känns det som jag bara vill sövas ner och vakna upp när allt är klart.

Jag tycker faktiskt att jag förtjänar en extra vecka i Spanien efter den där undersökningen, om inte annat för att rehaba efter allt jobbigt som varit under hösten/vintern. Jag tror det kommer göra barnen gott också 🙂

4 Comments

 • Umm Y

  Jag följde din blogg när du var gravid och fick Lucas (mitt första barn är född samma år fast i augusti och jag tyckte det var riktigt intressant att läsa om någon som genomgick sanna sak som mig). Nu hittade jag dig flera år senare. Så roligt att läsa att du fått en dotter också, och att det gått bra för dig och att du mår bra trots att du och barnens pappa gått isär.

  Lycka till med undersökningarna! (Jag kunde dock inte låta bli att falla i skratt över din oro över att vara utan vatten i sex timmar. Som muslim där vi precis fastat från både mat och dryck i uppemot 20 timmar i streck vet jag att du kommer klara det galant.)

  • Emma - På Smällen!

   Men vad roligt att du har hittat tillbaka hit ? Jag blev riktigt glad att läsa det! Hoppas allt är bra med dig!

   Haha! Det förstår jag ? och det gick faktiskt bra, men jag var både törstig och hungrig ? men jag klarade det ju utan problem ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.