Sista förberedelserna inför Vinter Bloggmiddag 2016

Idag är det dags för vår efterlängtade Vinter Bloggmiddag 2016! Förberedelserna håller på för fullt här! Vi har haft flera sista-minuten-leveranser och några sponsorer har tillkommit i sista minuten. Iförrigår kom Moyana Corigan till mig med en hemleverans till ett värde av 11886 kr som går rätt ner i bloggarnas goodiebags. Alla nya leveranser har gjort att goodiebags nu är värda hela 6700 kr/styck!!! Jag är verkligen kanonstolt över det här samarbetet med L&M events och Thaimorsan, dom är verkligen värda all kredit för jobbet med det här eventet!

Mia på L&M events har varit på plats på Scandic Rubinen sen igår och Siranee var två vändor till hotellet och lämnade av grejer. Det blev lite svettigt igår när Siranee skulle hämta ut en av vinsterna på Jollyroom. Paketet vägde nämligen 29 kg!!!!!!!!!!!!!!! Stackars vinnaren av det paketet liksom! Tunga goodiebags och ett stort och otympligt paket på 29 kg!! Vi fick tänka om lite, så den vinsten kommer skickas direkt till vinnaren istället!

29 kg tung vinst vinter bloggmiddag 2016 jollyroom

Linda på L&M events hade också fullt upp med att packa in i bilen. Kolla in det här berget av saker liksom!

sneakpeak goodiebags vinter bloggmiddag 2016

I den bilen fick nog ingen mer än Linda plats! Haha!

Det är verkligen helt otroligt vad mycket saker vi har fått ihop till goodiebags! Detta är ju “bara” en bloggmiddag! Och jag minns att jag tyckte det var trögt med sponsorer nu när det var så nära jul och allt. Förutom dessa minst sagt fullproppade goodiebags så har vi en hel hög med vinster att dela ut under kvällen också!

Nu är det dags att sätta fart så att jag kommer iväg till hotellet, idag ska det packas goodiebags, ordnas med bordsplacering etc etc!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här