Okategoriserade

Färdigstylad inför bloggmiddagen

Nu är jag redo för Vinter Bloggmiddag 2016! Det är såklart Babyliss Curl Secret som har fixat mina lockar för kvällen och nu ligger Curl Secret nerpackad i väskan så att mina kära kollegor också kan fixa sig!    En av våra sponsorer på eventet är Vision Haircare som har sponsrat med massor av hårprodukter just för att vi och alla bloggerskorna ska kunna piffa till sig under förminglet i Bloggers Inn.

vision haircare

 

Jag har läst att Ruff (saltvattenspray) + Curl Up ska vara en grym kombo för just lockar! Och innan man börjar locka så ska man såklart skydda håret med Pre-heat Glaze!

Jag har även sminkat mig med en av kvällens sponsorer, nämligen Moyana Corigan! Deras mineralsmink är helt awesome! Min hud är väldigt fin just nu, tack vare gravidhormonerna, men när amningshormonerna sätter fart så väntar jag mig en katastrof tyvärr! Det ska bli spännande att se om Moyana Corigans produkter är bättre för min hy, det borde dom vara med tanke på att deras produkter är helt naturliga och inte innehåller nån skit eller gift! 

   

 

Nu är det dags att bege sig mot Scandic Rubinen och Vinter Bloggmiddag 2016!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.