Senaste Brasilien-VM-naglarna!

Jairs kusin la upp nya bilder på nya VM-naglar på facebook igår. Jag suktar!!! Vill också ha såna naglar ju… Hon är så himla duktig!

20140618-180825-65305627.jpg

Jag vet faktiskt inte vad brasilianskorna gör för att bli så duktiga, men Jairs kusin Tay, är den absolut duktigaste jag har sett hittills. Det är väldigt poppis att fixa naglarna här, det är billigt och konkurrens är hård. Det är väl därför dom är så duktiga. Övning ger färdighet 🙂 Det finns massa brasilianska siter och tidningar med nageldekorationer som man kan köpa. Där hittar man guider i vilken ordning man ska göra vad, det hjälper väl lite. Men skickligheten, precisionen och att kunna vara stilla med handen, det kan man ju inte lära sig i en tidning eller på nån website! Det är inget jobb för mig iaf, jag har inte det tålamodet… Men jag gillar att ha fina naglar!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Jannice

  Skitläckra naglar!! 🙂 Jag tycker också om att ha fina naglar men det var längesedan jag fixade dom nu :/ Jag är så imponerad av dom som kan fixa det där pillret, jag kan inte ens rita en teckning som ser bra ut 😛

  Svara
 2. Bullermamman

  BRUTALT SNYGGA NAGLAR! Älskar dem! =) Älskar förövrigt även hur härligt jordnära du verkar vara i alla situationer! 🙂 Massor av tummar upp för det! Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja jag vet! Så snygga! Tack gud vad söt du är 🙂 Såg att du skulle till Loppi eventet, ska bli kul att träffas 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här