Semestern är slut

Nu är semestern helt slut och imorgon är det dags för barnen att gå tillbaka till förskolan *snyft* Jag känner mig verkligen inte det minsta glad över att börja lämna dom på förskolan igen, men nu är det som det är… Jag är i alla fall glad att vi har haft en så fin semester, verkligen en semester att minnas 🙂

En väldigt kul grej med barnen nu är att det man gör med dom är saker dom minns, kanske ända tills dom blir vuxna. Isadora kanske inte minns ännu, men Lucas minns saker som hände för både 1 och 2 år sen. Jag blir lika glad varje gång som Lucas berättar om något semesterminne eller någon annan kul upplevelse som han minns att vi har gjort. När vi bor på hotell brukar han alltid fråga om vi ska ha hotellmys för det hade vi nämligen när vi både på hotell förra hösten. Jag laddade upp med chips och choklad och satte på en film på min dator och det var en upplevelse som Lucas minns än i dag 🙂

Jag hoppas att Lucas kommer minnas denna sommarn för det kommer definitivt jag göra! Den startade extremt dåligt, full av sorg, men även om sorgen inte går över så bjöd semestern på mycket glädje och familjetid.

img_9499
img_9500

 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Nina

  Jag är inte redo för vardagen! Jag önskar mig mer semester. Stora barnet är peppad på att gå till förskolan och lilla barnet vill göra som stora barnet så de är ok. Det är mest jag som bävar för höst, snor, mörker och nedskärningar på förskolan. Hur kommet barnen att ha det? Kommer de att trivas? Hur ska jag orka jobba och vara en närvarande förälder? Hur ska jag orka ta lite tid till mug själv då och då, något jag verkligen mår bra av men oftast inte prioriterar.
  Denna sista sista dag på semestern är det i alla fall sol.

  Svara
 2. Nilsa

  Ni verkar vara en fantastisk familj! Tänk vad ni har delat med er denna sommar. Tänk alla resor / länder jag har besökt genom er fina blogg. Tänk alla kloka tips och råd du ger.
  Sen lite oro kring säkerhet, sjukdomar/ utslag, “elakheter” från andra ingår också i det här att få ta del av bloggen.
  För att inte tala om Ians närvaro i familjen, så kul att få följa.
  Lycka till på jobb och förskola!

  Svara
 3. Gittan

  Jag började jobba i torsdags (lärare) och imorgon är det första dagen på förskolan igen för barnen efter sex veckors ledighet. Jag tkr det är ganska skönt att få tillbax rutiner igen även om jag gärna haft några veckors semester till. Men man får kanske tänka att man inte hade uppskattat ledigheten om den va för jämnan ?

  Svara
 4. Gittan

  Jag började jobba i torsdags (lärare) och imorgon är det första dagen på förskolan igen för barnen efter sex veckors ledighet. Jag tkr det är ganska skönt att få tillbax rutiner igen även om jag gärna haft några veckors semester till. Men man får kanske tänka att man inte hade uppskattat ledigheten om den va för jämnan ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här