Saknar redan sommarvärmen

Jag kikade nyss på väderleksrapporten och det ser ut att bli en regnig vecka. Jag antar att grillförbudet kommer hävas under veckan, men om det inte blir någon sol så kommer vi antagligen inte grilla ändå, i alla fall inte denna veckan. Jag tycker det känns som hösten knackar på dörren nu och sommarn är förbi, men jag hoppas ändå på någon mer solvecka eller allra helst en solhelg. Visst hade det varit underbart med lite sensommarvärme?

Vi har faktiskt inte grillat alls mycket denna sommarn. Vi grillade mest innan semestern för sen när vi kom hem från Italien så var det ju grillförbud. Detta är bilder från vår grill den 2:a juni… Vi har alltså inte brutit mot förbudet!!

tradgard_104
tradgard_103

Fotograf: www.wanderings.se

Vi har bestämt att vi inte ska resa någon mer stans detta året men jag kan inte hjälpa det, jag har redan börjat drömma om en ny resa. Det hade ju varit underbart att få åka iväg nånstans och samla lite D-vitamin i vinter… Drömma kan man alltid göra, men sen kanske det inte blir nåt ändå. Det vore ju ganska skönt om vi kunde sparat ihop till det där bröllopet under hösten och våren så att vi kan planera bröllop med pengar vi faktiskt har och inte pengar vi beräknar kunna spara ihop. Dessutom har vi sagt att allt vi sparar nu som inte behövs till bröllopet kommer gå till en bröllopsresa, förhoppningsvis en lång och exotisk sådan 🙂

Ska ni resa nånstans i höst/vinter? Om man vill ha sol och bad, men det inte får kosta så mycket, var är bäst att resa då?

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Cassandra

    Oh jag är i stället överlycklig! Äntligen kommer hösten! Är så less på sol och värme så tycker detta väder känns underbart. Inte för varmt och inte för kallt. Däremot längtar jag så mycket utomlands! Men tyvärr har vi inte råd nu så det får vänta lite till.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här