Okategoriserade

Salongsinvigning på Studio Aveny

I fredags var jag på salongsinvigning och kundkväll på Studio Aveny. Kanonfin, fräsch och stor salong med mysig personal! Det var jättemycket folk där klockan 17 och sen droppade det in stora grupper hela tiden mellan 17-21. Studio Aveny hade ordnat med bubbel, goodiebags och tipspromenad med fina vinster. Vi vågade inte ta kort på allt folk, alla vill ju inte vara med i en blogg, men jag lovar dom var där..!!
20141202-231522-83722988.jpg

Jag hade med mig två av mina favvo bloggkollegor, Tappakilon – Petra och Thaimorsan. Dom kom till salongen lite tidigare för behandlingar. Thaimorsan fick en härlig kroppsmassage och Petra fick en vacker håruppsättning. Själv skulle jag på ”julbord” med min grupp på jobbet så jag kom 30 minuter innan 🙂 Ja, jag skrev julbord med citattecken eftersom jag hade fått i uppgift att boka julbord, men det fattade inte jag, så jag bokade bord på Moon Thai, alltså Thai-mat 🙂 Fördelen var att Moon Thai bara ligger 3 minuters promenad från Studio Aveny så jag hann både äta och gå på salongsevent 🙂
20141202-231522-83722390.jpg

Jag, Thaimorsan, Petra – Tappakilon och fina arrangören Veroncia!

När jag kom fram så var jag risig och tråkig i håret och blev såklart lite avundsjuk på fina Petra och hennes fina håruppsättning som duktiga Emma hade gjort. Så jag frågade Emma lite snabbt om hon hade tid att locka mitt hår och voilá!

IMG_2705.JPG

Jag hade ingen aning om att det gick och göra så här med mitt hår! Jag har tunt skandinaviskt hår som hellre vill vara rakt så det är inte alls piece of cake att få det att hålla! Emma hade bara 10 minuter på sig så hon han inte preppa det, men det höll ändå under hela eventet och tills jag kom hem. Väl hemma utbrast Jair: Vad fiiiin du är i håret! Han såg både förvånad och glad ut på samma gång 🙂 Jag blev jätteglad! Synd att jag inte kan göra så där med mitt hår på egen hand 😛

Salongen ligger på Engelbrektsgatan som är en tvärgata till Avenyn. Den är mycket större än vad jag trodde och på salongen har dom i princip allt under samma tak. På tipspromenaden fick vi gå in i alla behandligsrummen för att hitta frågorna och då fick vi också lära oss lite mer om utbudet. På salongen kan man göra hår, hud (ansiktsbehandling), naglar, massage, spraytanning, make-up tatueringar, fransar & bryn, vaxning och IPL! Ni hittar alla behandlingar HÄR! 20141202-231522-83722696.jpg

Storvinsten på tipspromenaden om ett presentkort på 1000 kr kammade Tappakilon – Petra hem, det var hon väl värd! Jag är bara liiiiiiiiite avundsjuk hehe!! 🙂

Innan vi gick hem fick vi också med oss varsin goodiebag hem + en extra till någon av er Gbg- läsare! Jag lägger upp ett inlägg om den imorgon!

Tack Veronica och Studio Aveny för ett lyckat event och för att vi fick komma!!!

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.