Okategoriserade,  Portugal

Vi överlevde första delen av resan!

Vilken dag! Det är inte bara stora nallen (läs: Jair) som har haft resfeber idag, även lilla nallen (Lucas) blev alldeles resfebrig när vi var på flygplatsen… Eller ja, egentligen är resfebrig ett alldeles för milt ord – han blev nämligen som ett monster! Gapade, skrek och slogs! Det var inte roligt alls, det var hemskt! Tack och lov så hade Jair världens tålamod, han var verkligen en superpappa idag. Själv kände jag att jag ville ryta ifrån men det hade bara blivit ännu värre. Det var inte läge för det just där och då. Vi hade inte ens tid att ta Lucas åt sidan och prata med honom utan hans utbrott kom mitt i kön till check-in och mitt i kön till säkerhetskontrollen. Det var nämligen lite kaos på Arlanda idag. Det var last check-in tid kl 18.00 och när klockan var 18.15 så var det fortfarande 20 pers framför oss i kön och då hade vi väntat i 45 min. Men då kom jag på att vi redan hade checkat in så vi behövde bara lämna väskorna på bagage drop och be dom skriva ut ett till boardingkort för Lucas fick inget när vi checkade in. Vilken tur!! 

20 minuter innan planet skulle gå så hade vi gått igenom säkerhetskontrollen och där väntade ännu mer kaos för vissa resenärer. Det var nämligen massor av resenärer som inte fått några sittplatser på planet och många sittplatser var dubbelbokade. Vi hade iaf tur med våra sittplatser och kunde slå oss ner i lugn och ro.

Jag har flera gånger under dagen undrat var min lugna glada lille Lucas har tagit vägen för det känns ungefär som han har varit besatt av demoner eller nåt ? Men på planet så var han i alla fall glad och det var ju dom mest kritiska timmarna så det var verkligen skönt. 

För Isadora så har flygresan också gått bra. Jag har inte märkt av öronont eller allmänt gnäll heller. Det enda som har varit lite jobbigt är att hon inte gillar att sova i selen. Hon sover bara korta stunder när hon sover så nära mig och när hon har varit vaken så har det känts som att hon inte vill sitta still i en famn. Det hela slutade med att jag ägnade cirka 1,5 timme ståendes med henne i selen. Lite jobbigt, men nu är största delen av resan gjord, men vi är inte riktigt framme ännu. Imorgon fortsätter vi till Porto, nu blir det sova på Radisson Blu har i Lissabon! 

Gonatt och vi ses imorgon!

Här kommer lite bilder från ljuspunkter idag

  

  
  
  
  

2 Comments

  • Nikiå

    Haha, ungefär samma ord jag använde här om dagen till min man när ja pratade om äldsta dottetn på snart fyra år: som besatt av satan el nåt. Ush så hemskt att tänka så men ungen är ju som förbytt. Tar i från tårna o vrååålar sätter sina klor i mig (ja det ser ut som klor när hon gör så med händerna) och river o knuffar o slår. 🙁

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.