Okategoriserade

Så här gick det på barnsjukhuset

Hej på er! Jag tänkte jag skulle uppdatera er om hur det har gått idag. Jag har varit helt utmattad av trötthet så jag har inte orkat blogga förrän nu, men jag finns på instagram @pasmallen.nu om man vill ha en snabbare uppdatering 🙂

För att ni ska förstå varför jag är så orolig så har jag lagt upp en video på när Lucas andas. Lägg märke till andningsstoppet i början på videon 🙁

http://youtu.be/OiZP1kRBSU0

Hur som helst så har vi på Drottning Silvias Barnsjukhus halva natten och halva förmiddagen. Vi fick vänta 4 timmar innan vi fick träffa läkaren. Första läkaren misstänkte krupp tills jag sa att han inte hostar och sköterskan sa att Lucas var ett skolboksexempel på krupp. Men överläkaren var säker på att det inte är krupp eftersom andningssvårigheterna sitter vid mandlarna som är så svullna att dom går ihop i mitten. Stackars Lucas 🙁 

Läkarens bedömning var att Lucas har en vanlig virusinfektion, men om han inte mår bättre nästa vecka så tippade läkaren på körtelfeber. Stackars lilla Lucas!

Hans andning låter farlig men den är inte farlig och ordinationen är alvedon, Ipren och glass. Mamma ska ta hand om dig lille pluttis 🙂 

Kul att läkaren sa just glass eftersom Jairs bestämda uppfattning är att inte äta glass när man har ont i halsen…

One Comment

  • Maria

    Åh stackars er! Vet hur det är, min pojke på 2 och ett halvt år har förkylnings astma, så många långa oroliga nätter har det blivit:( krya på sig till Lucas! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.